Bacon kuttes og freses på pannen
Husk å koke ut pannen med litt vann, særlig hvis du steker kjøttet, så du kan bruke det i sausen
Jeg hadde rester av kalkun . Hvis du bruker rå kalkunfilet, del den i biter og surr etter at du har surret baconet. Hvis kjøttet er ferdig stekt, vær forsiktig og ikke koke for hardt, for kalkun kan bli strimlete og da ser det lite appetittlig ut
Champignon, rødløk, selleri,hvitløk og litt chili
Surr grønnsakene litt myke
Jeg hadde og ferdig saus denne gang.
Har du ikke ferdig saus, strø mel over og spe forsiktig med vann og litt fløte til god saus
Jeg kutter opp kjøttet, lar det koke noen få minutter sammen med resten så smakene setter seg.
Serveres med ris eller poteter
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Lillasjel på facebook:
https://www.facebook.com/Lillasjel?ref=hl