KALKUNGRYTE

Bacon kuttes og freses på pannen

Husk å koke ut pannen med litt vann, særlig hvis du steker kjøttet, så du kan bruke det i sausen

Jeg hadde rester av kalkun . Hvis du bruker rå kalkunfilet, del den i biter og surr etter at du har surret baconet. Hvis kjøttet er ferdig stekt, vær forsiktig og ikke koke for hardt, for kalkun kan bli strimlete og da ser det lite appetittlig ut

Champignon, rødløk, selleri,hvitløk og litt chili

Surr grønnsakene litt myke 

Jeg hadde og ferdig saus denne gang.

Har du ikke ferdig saus, strø mel over og spe forsiktig med vann og litt fløte til god saus

Jeg kutter opp kjøttet, lar det koke noen få minutter sammen med resten så smakene setter seg.

Serveres med ris eller poteter

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

Lillasjel på facebook:

https://www.facebook.com/Lillasjel?ref=hl

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg