Fiskegryte er enkel og god mat
Torskefilet, selges singelfryste i 3 kg pakker hor Rema
Gulrot, kålrot ,purre
Stekeovn 200 gr ca 15 min
Kok poteter
Mens potetene koker, skjærer vi opp torskefilet, gulrot, kålrot og purre i biter
Jeg gir grønnsakene et lite oppkok først, et par minutter, og kraften sper jeg sausen med
Smelt et par ss smør og rør inn et par ss mel til det blir glatt, spe forsiktig med fløte og grønnsakvannet,til en tykk saus. 1 dl fløte og resten vann. Sausen skal være veldig tykk for når fisken kommer i, blir den tynnere
Krydre sausen. Ved en liten glipp i det jeg skulle ta frem saltet fra krydderskuffen, gikk lokket av på garam masala boksen min.( Den er kjøpt på Asiabutikk). Jeg tenkte aha, hvorfor ikke og hadde oppi sausen en stor ts garammasala ,samt salt og pepper
Trenger ikke koke lenge for den skal inn i ovnen
Jeg må si jeg var spent for jeg har ikke prøvd garam masala før, men nam det ble godt ja
Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Dette hørtes utrolig godt ut, og jeg kommer defintivt til å prøve ut dette i nærmeste framtid :o))
Vera Lynn: Ja, det ble innmari godt, jeg er litt skeptisk på å prøve andre krydder til fisk, er litt gammeldags, men dette ble riktig godt:))