For en stund siden hadde jeg en blogg der jeg lagde kjøttpudding
http://lillasjel.blogg.no/1356257298_kjttpudding.html
En dag jeg ville ha superrask middag, gjorde jeg som så
Et utvalg grønnsaker du liker surres lett til de mykner bittelitt, her er det paprika, purreløk, blomkål,champignon, hvitløk og litt chili
Skiver av kjøttpudding legges på toppen
Dette kunne egentlig være greit uten saus, men jeg hadde en rest av soppsausen jeg lagde den dagen jeg hadde kjøttpuddingen, så den kom og frem fra fryseren og fikk godgjøre seg litt sammen med resten et par minutter
Kan serveres med ris, poteter eller pasta eller en skive brød til
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20561974)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20561974)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20561974)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20561974)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>