Smaker ekstra godt til lørdagsunderholdningen på TV. Krølle seg sammen i godstolen foran TV med noe godt å drikke, varme på ovnen og et par varme ostesmørbrød, kos ja
Kveldskos
Av og til trengs det en rydding i påleggsrester. Som her, en bit spekepølse, et par skiver skinke, en skive spekeskinke, noen strimler purreløk,2 tomater og ost, og litt halvtørr loff.
Hvis det er igjen en rest av smøreost eller sennep, så smør det på skiven før du legger på pålegget
Når jeg har igjen en loffskalk bruker jeg å skjære den i skiver og hive den i fryseren. Hvis det er en kveld vi kunne tenkt oss en liten saltbit, kan jeg ta skivene rett fra fryseren og ha på noe pålegg og vips inn i ovnen noen minutter
Godt ja:))
Jeg tror jeg ble så sulten at jeg glemte å ta bilder etter skivene ble tatt ut av ovnen:))
………..Men de kan jo og spises som de er, hvis du er så sulten at du ikke greier å vente:)
Eller har du heller lyst på Ostesmørbrød med Brie
http://lillasjel.blogg.no/1360409119_ostesmrbrd_med_brie.html
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20973114)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Jeg har ny nettside.
den linkogveil.greia er nedlagt og har http://www.lizzy.no istede.
Gleder meg til å gølge med her.
Vet ikke hvorfor jeg har falt ut…?
Lizzy Drolsum: Velkommen tilbake, skal notere meg adressen din men nå har jeg deg jo på fb også:)