OSTESMØRBRØD AV RESTER FRA KJØLESKAPET

 Smaker ekstra godt til lørdagsunderholdningen på TV. Krølle seg sammen i godstolen foran TV med noe godt å drikke, varme på ovnen og et par varme ostesmørbrød, kos ja

Kveldskos

Av og til trengs det en rydding i påleggsrester. Som her, en bit spekepølse, et par skiver skinke, en skive spekeskinke, noen strimler purreløk,2 tomater og ost, og litt halvtørr loff.

Hvis det er igjen en rest av smøreost eller sennep, så smør det på skiven før du legger på pålegget

Når jeg har igjen en loffskalk bruker jeg å skjære den i skiver og hive den i fryseren. Hvis det er en kveld vi kunne tenkt oss en liten saltbit, kan jeg ta skivene rett fra fryseren og ha på noe pålegg og vips inn i ovnen noen minutter

Godt ja:))

Jeg tror jeg ble så sulten at jeg glemte å ta bilder etter skivene ble tatt ut av ovnen:))
………..Men de kan jo og spises som de er, hvis du er så sulten at du ikke greier å vente:)

Eller har du heller lyst på  Ostesmørbrød med Brie

http://lillasjel.blogg.no/1360409119_ostesmrbrd_med_brie.html

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20973114)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg