Rolige dager, mens fruen venter på å få pakket kofferten.
En liten tur på Rema og apoteket, sistnevnte hadde ikke det jeg skulle ha, men lovte at det kommer onsdag.
Utenom nyttårsaften når vi skal ha kalkun, blir det “spis tomt kjøleskapet”-dager.
I går ble det laget wok av restene fra racletten dagen før.
Jeg har kjøttet i en boks og grønnsakene i en annen, så steker jeg kjøttet først og har så i grønnsakene.
Lettvint og nydelig middag.
I dag blir det fiskesuppe som jeg lagde forrige uke.
Den var lagd av kraften fra blandaball.
Så har vi igjen litt svineribbe fra 1. juledag.
Jeg kjøpte reker som skal renses til rekesalat.
Det er tradisjon til nyttår.
Det går i bøker om dagen.
Jeg skriver favorittbokblogger, både vanlige romaner og krim.
De kommer over nytt år.
Jeg må nemlig lese ferdig først.
Skyggekongen skal jeg lese ut i dag.
Den blir med på favorittlisten.
Håper jeg når å lese Isabel Allendes nyeste også.
Den begynner jeg på i kveld.
Jeg har tre bokomtaler jeg ikke har skrevet, blant annet av Som en rød tråd, som jeg leste ut i natt.
Lesestabel januar og februar er ferdig, men ikke oversikten over leste i desember.
I tillegg lagde jeg en oversikt over de gubben har lest, men som jeg ikke har fått lest enda.
Den oversikten postet jeg i går.
Slik blir dagen her.
I dag
Synes det var ganske så interessant for andre enn deg også, jeg. Fine mattips med null matsvinn og boktips. Riktig god kveld🙋🏼♀️
Det eer veldig godt å få utnytta maten. Her må nok noe kastes, men det går til gjenbruk likevel.
Bør kanskje innom å se på anmeldelsene dine, akkurat nå er det ingen bøker jeg hører på…her går det i lydbøker 🙂