Ingrid Berglund, Den svarte svanen

Ingrid Berglund, Den svarte svanen
Leseeksemplar fra Gyldendal

 

Ja, der forsvant den dagen. Jeg har nesten ikke registrert at den har vært her. Jeg har vært oppslukt av denne boken som overraskende dukket opp i postkassa mi i dag og etter en kort og intens diskusjon med de andre som ligger i stabelen, klarte den å smiske seg foran alle andre.

Dette var gøy, ja så gøy som en god krim kan være. Du blir sugd inn de første sidene og spyttet ut igjen med en liten latter på siste siden. Så forfriskende. For et radarpar Oda og Reidar er. Så annerledes. Og så velskrevet.

Ingenting makabert, kan leses av alle som liker litt spenning. Høyaktuelt tema.

Ingrid Berglund, hvor har du vært hele mitt liv. Hvordan kan det være at jeg ikke har oppdaget deg før. Det er femte krimboken hun skriver.
Jeg gir bare sjelden terningkast men jeg ruller en 7-er. Er ikke det mulig, sier du. Jo jeg fant nettopp nå opp en slik terning.

For en start måneden. En perfekt krimbok for meg. Akkurat slik jeg liker de.

 

 

De er et umake par, den unge dødsboadvokaten Oda Krohg og hennes aldrende assistent, Reidar Simonsen. De er begge forlatt av sine egne, og den felles etterforskningspraksisen deres er et ikke helt vellykket forsøk på å stable seg på beina igjen.

Så kommer en døende kvinne inn døren med et siste ønske. Mot bedre vitende tar de oppdraget; å finne kvinnens sønn som angivelig druknet for fem år siden. Det eneste Oda og Reidar har å gå på, er fire skjell noen har sendt den dødsmerkede moren.

Etter hvert som de graver i fortiden, oppdager de flere mistenkelige dødsfall. De ser også foruroligende tegn på at den farmasøytiske storindustrien har skitne hender. Jakten på sannheten vekker raskt oppmerksomhet fra personer som blir farligere jo mer koronapandemien brer seg. Og snart er det Oda og Reidar som jages.

Lesestabel juni, tema:Nyheter 2022

Lesestabel juni, Tema nyheter 2022

 

Januar:

Bøker lest januar 2022, 14 bøker, herav 5 krim/spenning

Februar:

Bøker lest februar 2022, 24 bøker

Mars:

Bøker lest mars 2022, 15 bøker, herav 14 krim

April:

Bøker lest april 2022, 17 bøker

Mai:

Bøker lest mai 22, 14 bøker, mest krim

 

Det nyeste nummeret av Hverdagsnettmagasinet, proppfull av forfatterintervjuer og mye mer, blant annet Bokidioten funderer litt på om det er mulig å kvitte seg med bøker.

 

 

Jeg ønsker alle hjertelig velkommen til siden min:

http://Www.Facebook.com/Lillasjel

Insta:

#marianntokle

Meld deg gjerne inn i bokgruppen jeg åpnet på Facebook. Der er det åpent for den som vil dele, både lesere, bokbloggere, forfattere og forlag.

Bokinspirasjon for alle.

https://www.facebook.com/groups/3708195432531753/?ref=share

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg