Er du lei av å se brødskiva mi?

Er du lei av å se brødskiva mi?

Det har du lov til.

Jeg må ha den uansett.

Det er noe dumt med denne brødskiva.

 

I fjor tenkte jeg å starte omstart med Berit Nordstrand.

Men tanken stresset meg sånn at jeg ombestemte meg.

Jeg har ombestemt meg, jeg vil ikke likevel

Kanskje var det dumt, det får jeg ikke vite.

Men det jeg har funnet ut er at glutenfritt mel inneholder mye stivelse, derfor kan det påvirke blodsukkeret.

Når jeg har bakt brød i det siste, har jeg prøvd å ha i litt av dette melet.

Jeg kjøpte inn alt jeg skulle til dietten og jeg liker jo ikke å kaste mat.

Derfor har jeg lurt inn litt av melet hver gang jeg baker brød.

Det er dumt av meg.

Jeg trenger ikke mer karbohydrater.

 

Det er dette som er så vanskelig med mat og kropp.

Det som for andre kan være bra, ja kanskje livsnødvendig, er for andre feil.

Jeg tror derfor jeg må tråkke opp min egen sti.

Derfor har jeg min egen intuitive diett.

Jeg stoler på at kroppen min vet hva jeg bør gjøre.

Men jeg vet også at jeg kan ta feil, at jeg får de bekreftelser jeg ønsker, så enkelt er det ikke.

Jeg tror jeg har tatt grundig feil og det er ikke en behagelig opplevelse

 

Det jeg er helt overbevist om, er at kroppen trenger næring, variert kosthold.

Ulike farger, teksturer og næringsinnhold.

Frokost i dag.

En halv skive med sildesalat.

Det ble ikke lagd sursild i år, de hadde ikke fjellsild heller, den med tyttebær, som jeg liker.

Jeg kjøpte derfor Rema sin rødbetsalat, blandet inn rød løk, egg, (kun fordi det lå et hardkokt ferdig), persille, sild.

Det ble kjempegodt.

På den andre halve, hummersticks, lodderogn.

Begge toppet med fermenterte grønnsaker.

Jeg skal fermentere igjen nå snart. Jeg var ikke så heldig med den siste, synes jeg.

De ble for myke.

Oppdatering fermentering

HURRA- da er jeg i gang

Jeg skal fermentere cherrytomater, og en blanding av rød løk og paprika.

 

Jeg har bestilt to kokebøker.

Den ene er Airfryerbok, den andre er om dietten jeg skal prøve meg på, fra midten av måneden.

Der skal jeg følge slavisk en diett, 4 små måltider hver dag, i fem dager.

Det er vanlig mat, grønnsaker, bær og frukt.

Det er en diett jeg har kjøpt gjennom balderklinikken.

Etter de fem dagene, spiser jeg igjen som vanlig.

Det blir spennende.

 

Ja, sånn går nå dagene her.

I dag skal jeg føre regnskap, for ihvertfall april og mai, muligens juni.

Jeg har ikke så mange bilagene, så det går ganske raskt.

Tar litt mer tid når høstens utgifter skal inn, det ble mange turer.

Bokarrangementer og healingkurs.

Tror jeg må lage meg et mimreinnlegg fra året som var, mange fine opplevelser, et fantastisk år.

Jeg skal blogge favorittkrim i 22.

Og så må jeg lese litt, har lest lite så langt i januar, så blir neppe lest hele stabelen for januar.

Lesestabel januar 23, tema 2021

De to første alenedagene har gått fort.

Jeg har klart å skape gode dager.

Å ja, jeg må huske å bestille fly til England i april.

Det må jeg huske.

Det blir nok en bra dag.

I dag

6 kommentarer
    1. Ønsker deg en fin dag, Mariann! Selv planlegger jeg å lande i sofaen der en bok venter, bare jeg får haket av alle oppgaver på dagens liste 🙂

    2. De to halve brødskivene ser da skikkelig fristende ut. Og sikkert kjempegode. Prøver med mer riktig kosthold jeg også. Berit Nordstrand følger jeg ikke slavisk, men bruker en del tips.

    3. lykke til ,mat er vanskelig ,jeg tåler overhode ikke søtsaker da går vekta opp med en gang men jeg har spist masse g´søtsaker i desember og det synes,for meg hjelper det å kutte det ut og gå en tur hver dag så er jeg nok snart nede på min vanlige vekt ,jeg bare må for me div slitasje er det ikke lurt å ha for mye på kroppen om en greier å unngå det

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg