I ett av Masterchefprogrammene fikk jeg et kjempelurt tricks.
Klipp opp kyllingen og brett den utover.
Da steker den på halve tiden og skinnet blir sprøtt over det hele
Det du klipper av, kan du koke saus på.
Du kan steke den i form sånn som jeg har gjort her. Her ligger en kylling brettet ut sammen med to kyllinglår. Under har jeg lagt diverse grønnsaker.
Eller du kan steke den i stekepose.
Her tømte jeg litt Mojosaus over som marinade. Mojosaus kjøpte jeg på flaske på Gran Canaria. De serverer den til Canaripoteter.
Jeg kokte også litt kraft sammen med mojosaus, og lagde fløtesaus.
Stekes på varmluft, 200 grader, ca 40-45 min
Godt blir det ihvertfall.
10 kommentarer
Dette så kjempe godt ut
Ser deilig ut. Jeg er jo litt lat, og liker best hvitt kjøtt, så kjøper fileter
MMMM så veldig godt ut.
Er ikke så mye mer arbeid, for den står jo bare i ovnen og koser seg
frodith:
Ja kylling er godt :)! Siv Svanem:
Nå er jeg veldig glad for at jeg allerede har tatt ut kylling av fryseren, for dette ser supergodt ut. Takk for tipset :o)) Det er sjelden jeg kjøper en hel kylling, men når jeg gjør det skal jeg huske på dette gode rådet :o))
Lykke til
Vera Lynn:
dette så godt ut. takk for tips. bli gjerne med i konkurransen på bloggen min. ønsker deg en fin helg