Pesto:
Jeg har sånn “bruk opp før ferien-uke”.
Jeg tok hele denne bunten med småbladet basilikum.
Noen mandler, noen pinjekjerner, 1 fedd hvitløk, litt parmesan, persille, olje, sitron, salt og pepper.
Kjørte det i hurtigmikseren.
Da ble det pesto.
Så smurte jeg pestoen på kyllinglårene. Jeg stakk litt hull i de med en gaffel først. Jeg brukte airfryer, kylling, men måtte ha noen min mer.
Så lagde jeg salsa.
4 små chili fra glass(de var ikke sterke), 1 fedd hvitløk, mango, vårløk, maineper i skiver, masse gress fra mainepene, spinat, tomat, paprika, persille, agurk, sitron, bittelitt eplesidereddik, olje, salt, sitronpepper
Det ble så stor skål at jeg har nok til en dag til minst. Kanskje lørdag når jeg skal ha pitabrød.
I dag blir det ovnsform med røkt torsk, kinakål og pak choi
Servert med ris. Ble kjempegodt.
Bruk av grønnsakkasse 2, Estragonpoteter, salat, marinader, nepecarpaccio, biffwok
Da kom første forundringspakken. Spennende
Jeg tryller fiskegryte av Løpstikkesuppe