Har man det travelt er dette god mat som er rask å lage, et kvarter holder nok.
Kutt bacon og surr det i pannen. Mens baconet steker kutter du pølse og sopp og hvitløk. Hvilken sort pølse du bruker og om du bruker pølse er opp til deg selv. Her er det bare fantasien som råder, bruk det du har for hånden. Har du ikke kjøtt, kan du bruke påleggsrester og vil du ha det vegetarisk kutter du ut proteinene. Men det er klart at pølsen og baconet er mye av smaken
Jeg brukte bacon, salchichonpølse, champignon, blomkål, hvitløk og nudler
Multitasking er fint. Mens baconet surrer, da skjærer du opp til neste trinn
Ha i hvitløk, sopp og pølse
Skjær opp blomkål og ha i en fløteskvett og litt vann
Bryt nudlene i biter og rør dem inn i sausen etterhvert som de blir myke
Nudlene og blomkålene koker noen få minutter og vips er maten ferdig
Mmmmmmmm, godt ja
Lillasjel på facebook: www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Av ot til må det gå fort. Grønnsakene er et must uten tvil. Jeg lager mye kjapp mat med det, og bacon er ofte brukt i tillegg. Ser utrolig godt ut.:)
inneuteferdig: Ja, det var godt og så lurt med nudler for de trenger ikke kokes for seg selv, nok med et par min i væsken sammen med resten:)