Langs sjøen til Mogan

Trimturen i dag gikk fra Amadores til Puerto Rico. Der ville vi ta båten til Mogan. Vi var i Mogan når vi var i Taurito i mars. Da tok vi buss, nå ville vi på sjøen. På bildet ser dere båten vi tok.

Klikker du på linken under, kan du lese og se bilder fra da vi var i Mogan i mars. 

http://lillasjel.blogg.no/1490354185_mogan.html

Vi har kommet oss på sjøen og kan se alle bølgebrytere de har støpt for å stoppe havet fra å grave ut. 

Riu Vistamar på toppen av klippen, der bodde vi i fjor. Fin beliggenhet men hotellet var veldig slitt. Møblene datt nesten fra hverandre. Til venstre Gloria Palace i Amadores. Det er to Gloria hotell. Vi bodde på det som ligger mellom Amadores og Puerto Rico, året før Vistamar. Det hotellet likte jeg svært godt, men det e blitt så dyrt. 

 

Her er Gloria Palace Amadores. Blir kanskje litt misvisende bildene mine for vi kommer til dette, før vi se Amadoresstranden og Royal Gloria Palace, som ligger der. Men dette hotellet syntes jeg var fantastisk. Mat, service, beliggenhet, ja hele pakken. Det er heis ned til strandpromenaden så det er ikke langt å gå til Amadoresstranden. 

 

Playa la Cura. Foreløbig et lite sted dette også. En liten strand, en butikk og noen få restauranter. Men det ligger en restaurant her som mange anbefaler, Guantanamo. Kanskje rusler vi stranden dit en kveld. Det er ikke strandpromenade helt bort men det går en sti. 

Det er ikke mye fager på fjellet her nede, brunt og brunt og brunt. 

 

Men vi så flere grotter. Vi er jo litt grottegrader og har vært på besøk i mange ab de i Middelhavsområdet. 

Taurito. På hotellet til høyre, Suite Princess bodde vi i mars. Vi likte oss godt der. Maten var grei, fine rom og fint  uteområde. En liten sti og du var ved havet hvis du ville bade. Ingen restauranter , kun noen få turist butikker, men vi var en hel gjeng med all inklusiv så vi holdt oss mest på hotellet. 

Da ser vi Puerto de Mogan. Opprinnelig en liten fiskelandsby, nå også med en nyere del. Sjarmerende og vakkert sted, en liten perle. 

Flere grotter. 

 

Vi går i land og nyter dagen. 

Fish and chips på Basils bistro. 

 

Flere bilder fra Mogan i linken høyere oppe i innlegget. Her lesker vi oss med en etter lunsj drink. Mojito Fresa, 

Med ferske jordbær. 

Denne er sikkert veldig fin når den lyser i mørket. 

Stranden i Mogan. 

Vi tok bussen hjem og hvilte litt før vi gikk på stranden for å spise middag. Det er mange restauranter på Amadoresstranden med god mat. Denne kvelden valgte vi indisk på Los Amigos. Nydelig mat. 

Og Irish coffee på huset etterpå. Igjen var jeg så mett at jeg slepte føttene oppover bakken. 

2 kommentarer
  1. Så fint 🙂 Har vært i Mogan, men aldri bodd der! Var på GC for to år siden, og det var supre muligheter for turer langs sjøen, og så utrolig mange spreke pensjonister der 🙂 Ingen tvil om at jeg kan tenke meg til å tilbringe noen uker der hver vinter i årene som kommer 🙂 Må bare være forsiktige med mat og drikke, mye av det man får på restaurant er rene “bombene”;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg