Camilla Reimers, I desember

Camilla Reimers, I desember

Leseeksemplar fra Panta forlag

 

Her kommer første innrømmelse. Denne har jeg allerede lest mye av  i forrige måned og jeg liker den svært godt. Vil du gi bort en bok til noen som er glad i julen, så kan dette være en god en. Som jeg skrev over her så har ikke jeg noe juleforventninger, annet enn at jeg gleder meg til at jeg får samlet alle mine her i julen. Men det skjedde noe rart når jeg satt og bladde i denne boken, jeg fikk juleforventninger og kjente den gode, varme følelsen inni meg. Jeg fikk inspirasjonen jeg trengte nå i høstmørket.

Her er noe for enhver smak. Noe vekker minner minner, noe får inspirasjonen frem og man får lyst til å prøve ting. Jeg skal blant annet prøve den tomatsilden det er oppskrift på.

Jeg har sildeboken til Stoltenberg og prøvd mange av de, men bestandig kjekt med noen nye.

Stoltenbergs sildesalat

Bøker lest mars 2018, 8 bøker

Rødkål fikk jeg også lyst til å prøve for det har jeg aldri lagd før.

For ikke å snakke om brente mandler,nam. Men der har jeg en oppskrift med kajennepepper som jeg ikke kan fravike:

Brente mandler med kajennepepper. Det skal noe til å spise bare en.

Men vil du ikke ha de sterke, prøv oppskriften i boken. Jeg har innført brente mandler som julegodis fremfor alle julekakene, det dumme er bare at man spiser de altfor raskt opp. Hmmm, jeg lager dobbel porsjon, kanskje jeg må tredoble?

 

 

Dette er en bok å ta frem år etter år. Sammen med barn er det fantastisk men når barna er store og flyttet ut,  kan de byttes ut med venner. Det er oppskrift på Gløgg i boken også og å samle gode venner med god mat, god drikke og julepyntlaging må jo bare bli gøy, kan ikke skjønne noe annet.

 

 

Her er det mange tips til hva man kan lage. Mat til småfuglene eller små julegaver.

Det var så fantastisk at man igjen fikk juleinspirasjon, det kriblet i fingrene etter å lage ting og jeg kjente julegleden komme.

Så mangler du juleinspirasjon eller vil ha en fin gave  anbefaler jeg virkelig denne boken. Og det er ikke slutt med juledagene heller, for boken følger alle dagene i desember, tips til både mat og borddekking, helt frem til nytt år.

 

Nydelige bilder og fine sitater. Her er ett fra hun har hentet fra Rolf Wesenlund som jeg er så enig i:

Det kommer ikke an på hva man spiser mellom jul og nyttår, men hva man spiser mellom nyttår og jul.

 

 

En varm og innbydende julekalender og inspirasjonsbok! Desemberdagene er fulle av opplevelser når vi forbereder til høytiden. Juledufter fra kjøkkenet, levende lys, julekort med kjærlige hilsener, enkle dekorasjoner av materialer fra naturen eller av det du allerede har i skapet. “I desember” er en varm og innbydende julekalender og inspirasjonsbok. Hver dag er et nytt kapittel med oppskrifter på julemat, ideer til hyggelige aktiviteter små og store kan gjøre sammen, dekorasjoner og personlige julegaver. Ved å gjøre én ting per dag viser boken hvordan du setter i sving de små detaljene som skaper julestemning i huset, får roen til å senke seg og skaper de varmeste julestundene for hele familien. En bok du kan ha glede av år etter år mens familiens tradisjoner utvikles og finpusses. Her er masse inspirasjon og tips helt frem til nyttårsaften, med middager, venner og koselige ting å gjøre sammen, uten at det koster for mye. “I desember” er skapt av forfatter Camilla Reimers med sin smittende entusiasme for årets hyggeligste måned, en av Norges beste interiørfotografer, Cecilie Refsum og grafisk designer Larisa Boos. «Den som ikke har julen i sitt hjerte, vil aldri finne den under et tre.” ROY L. SMITH

 

November:

 

Maria Kjos Fonn, Heroin Chic

 

Oktober:

Bøker lest oktober 2020, 17 bøker

Meld deg gjerne inn i bokgruppen jeg åpnet på Facebook. Der er det åpent for den som vil dele, både lesere, bokbloggere, forfattere og forlag.

Bokinspirasjon for alle.

https://www.facebook.com/groups/3708195432531753/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg