Det er kanske ikke riktig å kalle det grateng for jeg har ikke egg i.
Jeg legger blomkål og skinke i en form. Jeg lager hvit saus med en hønsebuljongterning i . Tømmer sausen over og topper med ost. Inn i ovnen 200 grader 25 minutter. Kan serveres med kokte poteter.
Jeg lagde en form med poteter, paprika, squash og rødløk i tillegg for å få med litt mer grønnsaker. Settes inn i ovnen samtidig med skinkeformen.
Nysmuglet parmesan fra Italia, 12 euro pr kg og sikkert ulovlig å ha med inn til landet,så det anbefales ikke
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Ahhh.. Heilt nydeleg.. Ser kjempe deilig ut.. Denne lånar eg av deg 🙂 fint det du skriv nederst her .. Tek det eg har i hus.. Eg og. Smakar aldri heilt likt. Men alltid godt..
Lenge siden jeg har laget sånn mat, men det er kjempegodt ..:)
Ser godt ut! 😀
karenmarenmette: Koselig, håper det smaker:)
annebe: Ja, godt og lettvint:)
Tiffany & Daisy: Ja, det er godt:)
Nam, nam, det ser utrolig godt ut!
Tusen takk for at du deler <3
Jeg skal i gang med bamseboller nå 🙂
Ønsker deg en fin fredag!
Klem fra Engla
Engla: Bamseboller høres også godt ut:) Fin fredag ønskes deg også:)
Det der er deilig det 🙂 Vi har hatt ferdig-pizza, ikke fullt så spennende men godt det og 😀 Kos deg <3
frodith: Vi hadde taco i dag, bestilling fra sønnen som annonserte sitt besøk:)