Nå trenger jeg ferie, dette er hårda bud

Selv om kroppen ikke helt har spilt på lag denne uken, har vi vært veldig sosial.

Mange fine opplevelser.

 

Det startet tirsdag med bokmøte:

Drittdag ble avsluttet med en stor porsjon Lykke

Onsdag var det nytt garn lansering på Rauma Ullvarefabrikk:

Raumagarn-event, som å komme i garnparadis

Torsdag feirer vi at Romsdalsgondolen startet opp igjen, etter vinterstengt.

Du verden hvor vi farter hit og dit

Torsdag spurte jeg gubben om det var aktuelt med Barbecue After work, på Eggen restaurant.

Nei, det var det ikke, sa han.

Det er like bra, sa jeg, for jeg trenger en fridag.

Jeg skulle blant annet bake brød og det gjorde jeg.

 

 

Så ringte sønnen,  til sin far og lurte på om vi ville være med på Eggen på After work.

Jo, da kom han tuslende vettu og lurte på om vi skulle være med de?

Og så dro vi avsted, vi er sjelden tungbedt.

Men det var ei som kjente at nå strekker hun strikken litt langt.

Jeg glemte å ta bildet av maten, men den var veldig god.

Kylling, oksekjøtt, pulled pork(tror jeg), laks, coleslaw, syltet rødløk, kremet mais, agurkmix, lomper, karamellisert popkorn, salatblad og melon.

Alt var nydelig på smak.

Og så vakkert det var i går kveld.

 

 

I dag var det først på kafé med venner og så ut på shopping.

Mandag starter jeg på ferie, les blir alene hjemme.

Da vil jeg ha fylt opp, så jeg kan gå i hi, hvis jeg ønsker det.

Kylling på halv pris i dag, det går i fryseren, sammen med litt pålegg.

Dessuten hadde de fått inn igjen de store posene med renset rå scampi.

Og masse paprika, tomater og rødløk, for i morgen skal jeg fermentere igjen.

 

Middagen var enkel.

Jeg hadde noe spekeskinke som jeg måtte bruke opp.

Jeg stekte den først 8 min i airfryeren, før jeg blandet den inn i sausen.

 

 

Pastaen er siste rest fra da vi var på pastafabrikk i Italia.

Jeg har igjen litt av det jeg kokte, og jeg planlegger å ha den i salat til kvelden.

Jeg har noe salat og agurk, som har nådd pensjonsalder og må også brukes.

Og kylling fra kyllingspyd forrige søndag.

Jeg har litt spaghetti igjen fra samme fabrikk.

Jeg har navnet på noen som har agentur på dette merket i Norge, så når pastaskuffen er tom, er det mulig jeg sjekker om jeg får kjøpt mer.

Den er nemlig innmari god.

 

 

Nå er det hvile som står i fokus.

Jeg er sliten, med kroppsverk og lite krefter.

Det er da jeg må være forsiktig og ikke overdrive.

Gi kroppen tid til å hente seg inn igjen.

Det kan jeg gjøre hele neste uke.

Husk det du også, lytt til kroppens signaler.

Den er ganske klok og vet hva som er best for deg.

I dag

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg