Merkelig, ikke sant?

De som følger meg vet at jeg blogger om mye forskjellig, litt for enhver smak.

Noen liker mat, andre bøker, reiser, ja tullprat også.

Men det som står mitt hjerte nærmest og som er aller viktigst for meg det er hvilke sanser vi mennesker har, som vi ikke bruker nok enda.

Flere og flere åpner nå opp og kjenner energiene som omgir oss.

Men mye av det man før trodde var kunnskap om dette er gått ut på dato.

Når jeg begynner å snakke om dette, blir jeg så ivrig at alt annet slutter å eksistere rundt meg.

Slik som i går kveld når dette kom opp i ei gruppe jeg er med i.

Det er så mange som nå kjenner energier og de vet ikke hva det er.

Ofte blir de redde så det er en av hjertesakene mine, forklare at de ikke trenger å være redd.

Det er bare energiavtrykk, ingen som vil dem noe vondt eller det er tante Klare som kommer innom, dog uten kropp, så du ser henne ikke, bare føler henne.

Men nå er jeg i gang igjen, fingrene går dom trommestikker og jeg prater meg bort.

Det var ikke det jeg skulle snakke om nå, men synkronitet og det som vi tenker på som tilfeldig.

 

I går skrev jeg at vi er magneter.

Jeg er en STOR egoist

Hvordan vi med å endre fokus, kan tiltrekke oss det dom godt er.

Noen har hørt før disse historiene jeg forteller men det får de tåle.

Jeg skal også ha noen livesendinger fremover der jeg snakker om dette.

Det vil også bli ting som er blitt sagt før, for ikke alle får det med seg.

Men nå skal jeg snakke litt om tall og “tilfeldigheter”.

 

Jeg er født 20.09

Jeg har skjult dagen på Facebook, så ingen ser den, for jeg er ikke så opptatt av bursdager.

Vi snakket i den gruppen i går om hvordan ting dukker opp når vi snakker om de.

Det du snakker om, ser du plutselig flere steder, ja uten at frøken Google er brukt.

Jeg har flere slike historier om bursdagen min.

 

20.09 2009, satt jeg i senga og leste. Plutselig kjenner jeg at kroppen blir tung og slapp. Jeg ble ikke redd, for jeg koblet det sammen med et healerbesøk jeg skulle på dagen etter. Plutselig får jeg sms fra henne. Jeg svarer og så begynner det igjen. Jeg spør henne da når jeg kommer dit om hun tenkte på meg. Det gjorde hun jo siden hun sendte melding. Dette var første gang jeg kjente energiene fysisk på kroppen. Før hadde jeg kjent det kun som kald vind mellom hendene. Nå kjenner jeg jo dette ofte når jeg har kontakt med andre på nettet.

En annen viktig hendelse var ei helg jeg var på en samling. I det vi ble hentet av hun som arrangerte, viste klokka på bilen hennes 20.09. Den helga var det jeg forstod at jeg måtte begynne å bruke healingevnene mine.

På et av kursene i England var en Facebook-venn med. Vi møttes der for første gang men jeg visste fra Facebook at vi hadde bursdag samme dag. Så satt vi der og ventet på læreren og snakket vel om at vi hadde bursdag snart. Når har dere dag da, sa en tredje. 20.09 sa vi. Det har jeg også sa hun. Der satt vi tre norske damer, på hver vår stol, ved siden av hverandre, i ei gruppe på 11 mennesker,  på et kurs i England og alle var født 20.09.

 

I høst ringte en dame til meg etter en livesending. Hun ville bare fortelle at akkurat det jeg hadde sagt, hadde hun akkurat opplevd. Hun syntes det var så merkelig at jeg sa nettopp det. Hun satt sammen med søsteren sin og spiste kake, for vil du vite en hemmelighet, sa hun, jo hun hadde bursdag i dag. Da kan jeg fortelle deg en hemmelighet sa jeg, det har nemlig jeg også.

Er vel ikke det helt utrolig?

20.09=11.

Lillasjel har navnetall 11. Et navn jeg aldri mitt liv kunne ha funnet på, likte ikke lilla en gang, men det ble gitt meg i en drøm oh kom til meg dalende når jeg skulle finne navn på bloggen.

 

Så hadde jeg en healingtime nå den 4.01.2022. I det jeg ringer opp klienten får jeg det innfallet at jeg regner sammen tallene. Uten at jeg noen gang har snakket med vedkommende før, begynner jeg samtalen med å si at det er 4.01. 2022 i dag. Det blir 11. kjenner du noe til det med tallene og numerologi. Neeeei, sier hun litt usikker, men 11 har bestandig vært mitt såkalte lykketall. Dessuten har jeg bursdag den 11.

Slik er det når jeg har healingtimer. Jeg bare sier det som dukker opp helt av seg selv inni meg. Hvordan kunne da vel jeg ha visst dette. Ja det kan jo hende hun har bursdagen sin på Facebook, det har jeg ikke sjekket. Og er du skeptisk nok, så kan du si at det var jeg som bestemte timen, og planla det slik,  så er man skeptisk nok, kan man jo påstå at det er lureri, men det er det ikke.

Og det er derfor jeg ønsker at alle skal begynne å prøve selv, for når du selv begynner å gjøre ting og oppleve ting, ja da vet du at det ikke er lureri. Som en av de første gangene jeg tilfeldig tok ned en avdød og sa at dette forstår jeg ikke helt, men hun viser meg noe gul drikke. Jo da, hun serverte bestandig enten solo eller Fanta.

Det er ingenting å være redd. Eneste du skal passe deg for, er hva du sier til andre mennesker. Trå varsomt. Husk at mange kan ha opplevelser som er vonde og du ikke har kompetanse til å snakke om. Husk også at noen kan ha psykiske sykdommer som gjør at de oppfatter ting annerledes og bør ha kvalifisert hjelp. Du er ingen lege eller psykolog, uten utdannelse for det.

Ikke la noen lure deg til å ta drastiske avgjørelser og bruke mye penger, for det er helt unødvendig. Du utvikler sansene dine uansett. Men det kan være fint å møte likesinnede i et kurs eller samling, men det er ikke nødt til å koste mer enn du har råd til.

Vær skeptisk, men åpen. Og husk at hjernen kan prøve å lure deg, så vær aldri skråsikker, men forsiktig.

Dette skrev jeg om før jul også. La ingen lure deg. Hold beina godt plantet på jorda.

I dag

https://lillasjel.blogg.no/for-all-del-ikke-hor-pa-de-tenk-selv.html

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg