Lene Lauritsen Kjølner, Høyt henger de

Lene Lauritsen Kjølner, Høyt henger de

Leseeksemplar sendt som gave fra forfatteren

 

Da er jeg klar for å bli skikkelig kjent med Olivia. Jeg hilste på henne i 2018,I de beste sirkler,  men nå er det på tide å lese meg litt opp på denne humørsprederen, for Kjølner kom nettopp ut med en ny bok om Olivia, nemlig Sort gryte. Hun kommer også med en julebok men det er visstnok med en annen hovedperson. Hun heter Petra.

Lene Lauritsen Kjølner, I de beste sirkler

Sort gryte er den 7. Boken om Olivia. Dette er lettleste humorkrimbøker.

https://www.bokklubben.no/serieSok.do?term=alttilknytning:%22Olivia%20Henriksen%22

Jeg og Olivia har tilbragt deler av helgen sammen og vi har trivdes i hverandres selskap. Olivia er ganske så fornøyelig, så jeg har storkost meg og det tror jeg sannelig hun har også.

Dette er underholdende humorkrim. Det høres kanskje litt fælt ut å blande humor og krim, men det blir jo gjort på TV med småhumoristiske detektiver så da er det også ypperlig i bøker. Lett og morsomt og passe spennende.

Liker du et mysterie å etterforske  og en humoristisk hovedperson, helt fri for alt som er makabert, ja da må du lese bøkene om Olivia Henriksen. Anbefales varmt.

Sitat :

Bopliktsaken hadde opptatt lokalmiljøet hele det siste året. Den hadde gjort gode rødvinsnaboer klare til å overfalle hverandre en mørk og stormfull natt, og de gamle damer villige til å skjelle hverandre ut med ord de tidligere bare hadde lest i suspekte blader.

De er litt annerledes beskrivelser av omgivelser i Kjølners bøker:

Sitat:
Da solen traff det blanke, svarte håret hans, glitret det som i et bilkarosseri på vei ut fra lakkeringsverkstedet.

 

Jeg tror at hvis det blir for dystert lesestoff utover måneden, må jeg putte inn en Kjølnerbok til for å løfte humøret.

 

 

En krim med særegen varme og humor, lekende lett språk og troverdig spenning. Olivia går ofte tur med hunden sin på den idylliske øya Ankerholmen utenfor Tønsberg. En dag snubler hun over noe som skal riste liv i den fastlåste tilværelsen hennes – på godt og vondt. For hovedstadsadvokaten Fridtjof Prebensen dingler livløs fra et rep på verandaen til Nilsens hytte, og politiet kobles raskt inn i saken. Men Olivia klarer ikke la være å etterforske litt på egen hånd. For bopliktkonflikten har tydeligvis nådd nye høyder på den vanligvis fredfulle øya, og ingen forblir urørt av det som skjer

Nå skal jeg lese:


Marc Levy, En som deg

Leseeksemplar fra Panta forlag

Heller ikke her aner jeg hva jeg går til, så vi krysser fingrene for at det faller i smak.

 

 

Kan en kvinne som henne falle for en mann som ham? Velkommen til Fifth Avenue nr. 12, en New York-bygård med en blandet samling beboere og en av byens siste håndstyrte heiser. En dag begynner Sanji som heisoperatør i bygningen, for å hjelpe sin gamle og syke onkel. Det ingen vet, er at denkjekke, unge mannen i uniform egentlig er en fremgangsrik forretningsmann. I øverste etasje bor Chloe, en ung skuespillerinne som jobber med å lese inn lydbøker. Når Sanji og Chloes veier krysses, setter det i gang en rekke hendelser ingen kan stoppe, og livet på Fifth Avenue blir aldri det samme igjen. Marc Levy har solgt over 40 millioner bøker

 

 

September

 

Joyce Carol Oates, Mitt liv som

Ellen G. Simensen, Tro meg når jeg lyver

 

Meld deg gjerne inn i bokgruppen jeg åpnet på Facebook. Der er det åpent for den som vil dele, både lesere, bokbloggere, forfattere og forlag.

Bokinspirasjon for alle.

https://www.facebook.com/groups/3708195432531753/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg