Lene Lauritsen Kjølner, I de beste sirkler

Reklame |

Jeg har i flere år innbilt meg at jeg har hatt sånn noenlunde kontroll på krimforfattere i Norge, men du verden hvor feil jeg har tatt. Det er jo mange som har gitt ut mange bøker og jeg har ikke hørt om de. En av disse er Lene Lauritsen Kjølner.

Hun har tidligere gitt ut fire bøker om privatdetektiv Olivia Henriksen og jeg lover at før eller siden skal alle leses av meg.

Hun skriver krim, men en humoristisk en, selv om det kanskje er rart å skrive humoristisk når noen er død. Men det er jo ikke drapet som er humoristisk , det er privatdetektiv Olivia Henriksen. Jeg som før ikke har likt humoristiske bøker finner nå ene perlen etter den andre. Jeg måhumrer meg gjennom boken mens jeg spekulerer på hva som har skjedd og ikke greide jeg å finne ut hvem morderen var heller.

Anbefales på det varmeste til alle som liker lettlest krim-mysterier uten blodige detaljer men med mye humring og fliring.

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Juritzen forlag og de har også sponset boken.

I de beste sirkler

Lene Lauritsen Kjølner

Privatdetektiv Olivia Henriksen har fått i oppdrag å løse et helt spesielt mysterium: Hvem lager kornsirkler i åkeren til Erling og Vigdis Svingen? På sin nattlige spaning finner Olivia ikke bare en kornsirkel, men også en død mann. Olivias jobb er å etterforske kornsirkelen, men hun klarer selvsagt ikke å holde seg unna drapssaken. Mannen som ble drept, hadde mange fiender, så Olivia må spane blant lokalpolitikere, miljøvernere, fallskjermhoppere og UFOmenigheten i sin jakt på morderen. En spennende krim der bloddrypp er erstattet med boblende Prosecco. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg