Kalkun, inspirasjon til bruk av rester

 

Det er nok noen tusen kg kalkun rundt om i de tusen hjem denne tiden.

Jeg legger derfor ved noen innlegg jeg har hatt der kalkunrester kan brukes

Bruk de som inspirasjon til å lage egne versjoner med ingredienser du har.

Jeg er jo glad i saus på kalkunen, men vil du ikke ha det, bruk ovnsformer.

Ha grønnsaker i form, la de godgjøre seg noen minutter og ha i kalkunen helt på slutten.

Likedan hvis du vil ha suppe.

La grønnsakene trekke noen minutter før du har i kakunrestene.

Bruk gjerne påleggsrester som spekeskinke, pepperoni og  Chorizo sammen med kalkunen eller bacon hvis du har igjen en rest av det.

Kun fantasien kan stoppe deg. Lykke til

 

 

Kalkun i karrisaus

http://lillasjel.blogg.no/1354984443_kylling_i_karri_mens_.html

Her kan kyllingen byttes ut med kalkun

 

 

Kalkungryte med Champignon, rødløk, selleri,hvitløk og litt chili

 

 

https://lillasjel.blogg.no/1367147401_kalkungryte.html


Kalkun med purreløk og blomkål

 

http://lillasjel.blogg.no/1368266987_kalkun_purrelk_og_blo.html

 

Kalkunrester  med purreløk, rødløk, paprika, 2 fedd hvitløk, 1 chili, en gulrot

 

http://lillasjel.blogg.no/1359123550_kalkunrester.html


Rester av kalkun liker blåmuggost 

 

Rester av kalkun liker blåmuggost

https://lillasjel.blogg.no/1470995410_rester_av_kalkun_like.html

 

#kalkun # rester

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg