Det er nok noen tusen kg kalkun rundt om i de tusen hjem denne tiden.
Jeg legger derfor ved noen innlegg jeg har hatt der kalkunrester kan brukes
Bruk de som inspirasjon til å lage egne versjoner med ingredienser du har.
Jeg er jo glad i saus på kalkunen, men vil du ikke ha det, bruk ovnsformer.
Ha grønnsaker i form, la de godgjøre seg noen minutter og ha i kalkunen helt på slutten.
Likedan hvis du vil ha suppe.
La grønnsakene trekke noen minutter før du har i kakunrestene.
Bruk gjerne påleggsrester som spekeskinke, pepperoni og Chorizo sammen med kalkunen eller bacon hvis du har igjen en rest av det.
Kun fantasien kan stoppe deg. Lykke til
Kalkun i karrisaus
http://lillasjel.blogg.no/1354984443_kylling_i_karri_mens_.html
Her kan kyllingen byttes ut med kalkun
Kalkungryte med Champignon, rødløk, selleri,hvitløk og litt chili
https://lillasjel.blogg.no/1367147401_kalkungryte.html
Kalkun med purreløk og blomkål
http://lillasjel.blogg.no/1368266987_kalkun_purrelk_og_blo.html
Kalkunrester med purreløk, rødløk, paprika, 2 fedd hvitløk, 1 chili, en gulrot
http://lillasjel.blogg.no/1359123550_kalkunrester.html
Rester av kalkun liker blåmuggost
Rester av kalkun liker blåmuggost
https://lillasjel.blogg.no/1470995410_rester_av_kalkun_like.html
#kalkun # rester