Amanda Prowse, Kunsten å forsvinne

Amanda Prowse, Kunsten å forsvinne

Reklame, leseeksemplar fra Aschehoug.

Amanda Prowse innfrir igjen. Jeg var rørt til tårer mange ganger mens jeg leste Kunsten å forsvinne. Det er så tydelig at Prowse kjenner situasjonene hun beskriver.
Hun har tilbragt barndommen med nesen i bøkene på biblioteket, for hun elsket å lese og drømte om å skrive bok.

Hun forstod ikke hvordan hun skulle få til det, for de hadde så dårlig råd at de var aldri på reiser eller opplevelser av noe slag. Først i 2012, gikk det opp for henne at hun kunne bruke nettopp det hverdagslige som inspirasjon og det har gjort henne til dronningen av hverdagsdrama. Hun har gitt ut 21 bøker, 4 av de er oversatt til norsk.

 

Hva har jeg gjort

Amanda Prowse, Hva har jeg gjort

Den perfekte datteren

Amanda Prowse, Den perfekte datteren

Den andre kvinnen

Amanda Prowse, Den andre kvinnen

 

Alt var så bra. Ninas mann, Finn, var en vellykket forretningsmann og familien levde et privilegert liv. Ninas største utfordring var å håndtere de andre privatskole-mødrene og deres sosiale koder.
Så en dag forandres alt. Finn dør i en trafikkulykke, og Nina blir alene med barna. Stort er sjokket når hun oppdager at familien er på konkursens rand. Finn hadde jo alltid full kontroll på økonomien? Hun hadde stolt blindt på ham, hva annet hadde han skjult for henne? Burde hun fulgt bedre med?
Dette er en historie om å ta kontroll over sitt eget liv. En fortelling om å tørre å vise svakhet og å be andre om hjelp, og finne fram til sin egen styrke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg