Ja jeg tror ihvertfall jeg kunne funnet på 1000 måter.
Tacorester puttes i fryseren for så å bli brukt senere.
Tacograteng, bruk restene av tacoen
I dag skar jeg en potet og en halv squash i skiver.
Aubergine i skiver men delte de videre i biter, lettere å spise.
Hvitløk, tomater, purre og grønnkål, legges lagvis i formen.
Topp med kjøttdeig og ost, også en rest som var raspet og fryst.
Jeg hadde en slump fløte og en rest salsa.
Salsa i glass blir lett muggent, så putt det i fryseren.
40 min 180 grader sånn cirka
Kjempegodt
Og i tillegg har jeg ryddet restefryseren min i dag så nå tror jeg at jeg vet hva jeg har.
Så lenge det varer.
Jeg skulle vise hvor lekkert det så ut, men glemte jo å ta bilder.
Er ikke noen proff matblogger jeg.
Det ser ikke så delikat ut i fargene etter å ha vært i ovnen, men godt var det