Jojo Moyes, Jenta som ble igjen

Reklame |

Jojo Moyes, Jenta som ble igjen

Ja, hva skal man si. Et helt halvt år, var en veldig bra bok,  på grunn av det alvorlige temaet den tok opp. Utenom det så var det  mest en kjærlighetsroman. Etter deg og Fremdeles meg, oppfølgerne til Et helt, halvt år, var jo enda mer feelgood. Lettlest underholdning uten de store, alvorlige temaene.

Jenta som ble igjen er en  helt annen type bok, mye mer kompleks historie, så det er vanskelig å sammenligne de og kanskje trenger vi heller ikke å gjøre det. Jo da romantikken er med her også, men den tar ikke hele boken. Akkurat passe etter min smak. Mye av handlingen og den mest spennende av den, er lagt til første verdenskrig i Frankrike.

Med Jenta som ble igjen, viser Moyes at hun virkelig kan skrive. Jeg er helt hektet fra første stund. Jeg begynner å falle av en bitte liten stund over midten, da romantikken slår til. Jeg er jo livredd for at det skal bli formye  hjerte, smerte, men så snur hun igjen og tar oss inn i en thriller uten like, der man må ombestemme seg mange ganger om hva man tror blir sluttresultatet.

For meg er det ikke historien til Liv, hovedpersonen som er mest spennende, men historien til Sophie, kvinnen på maleriet som Liv fikk i bryllupsgave av sin mann David.

Utrolig fengende og veldig bra skrevet bok. Ja, den seiler opp for meg som den beste Jojo Moyes har skrevet.

Wow, denne kommer til å selge bra, det er helt sikkert. Det er jo så mange som er glad i Jojo Moyes bøker og for meg har hun steget flere hakk opp på stigen som gode forfattere med Jenta som ble igjen.

Gled dere, dere som enda ikke har fått lest den. Løp og kjøp eller lån eller lytt eller hva dere måtte ønske og jeg misunner dere nesten, å ikke ha begynt på den enda.

Vil du lese omtalen om de andre bøkene til Moyes, får du linkene her:

Et helt halvt år og Den ene pluss en

http://lillasjel.blogg.no/1438940931_bker_lest_juli_2015.html

Etter deg:
http://lillasjel.blogg.no/1464783617_bker_lest_mai_2016.html

Fremdeles meg:
http://lillasjel.blogg.no/1517168304_fremdeles_meg_jojo_moyes.html

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Bastion som også har sponset boken.

http://bastion.no/

Jenta som ble igjen

Ny, gripende roman fra Norges mestselgende forfatter: Jojo Moyes

Hva skjedde med jenta som ble igjen?

Allerede før hun har fylt 30 år, har Liv Halston opplevd å finne sitt livs kjærlighet, for så brått å miste ham. Det eneste hun sitter igjen med, er minnene, en stadig voksende bunke med regninger og sin aller kjæreste eiendel: et vakkert, gammelt portrett av franske Sophie, kalt Jenta som ble igjen.

Det er før politimannen Paul ramler inn i livet hennes, og Liv igjen øyner håp om en positiv fremtid. Men da alt hun holder fast ved plutselig står i fare for å bli tatt fra henne, må hun kjempe sitt livs kamp for det hun har kjært.

Gjennom maleriet Jenta som ble igjen blir to unge kvinner, skilt av et århundre, forent i sin indre styrke og tro på kjærligheten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg

Follow