Nydelig lam til en billig penge

 

Jeg er veldig glad i salt lammekjøtt. Nå selges frossen lam i biter for kr 40-50,- pr kg. Jeg kjøper bestandig minst 20 kg og så salter jeg på mye av det, mens resten fryses fersk. Jeg salter det minst tre dager, og så vanner jeg det over natten før det fryses. Det danner grunnlag for mange deilige middager utover vinteren.

Potetball, kumle. raspeball

http://lillasjel.blogg.no/1401137380_raspeball_kumle_potet.html

Hjemmelagd kjøttsuppe, det er så himla godt og man har middag i flere dager.

http://lillasjel.blogg.no/1384435268_hjemmelagd_kjttsuppe.html

Fersk kjøtt lager jeg gjerne sammen med gode grønnsaker og god saus eller jeg lager Fårikål

http://lillasjel.blogg.no/1384452422_lammefrikass_og_reste.html

Nå ble jeg sulten. Lammet ligger i salt og søndag blir det salt lam og kålrotstappe. Nam, jeg gleder meg.

11 kommentarer

Siste innlegg