Kjærlighetsbrevet, Lucinda Riley

Jeg har lest Kjærlighetsbrevet av Lucinda Riley. Riley skriver jo feel good. Det er en sånn sjanger man kan si mye om, men jeg liker en del av det, så fremt det ikke blir for banalt. Jeg liker å lese bøker til avslapping, særlig liker jeg feel good på ferie.

Jeg har lest Lucinda Riley før,

Jeg har lest Orkideens hemmelighet:
http://lillasjel.blogg.no/1354379496_orkideens_hemmelighet.html

Jenta på klippen:

http://lillasjel.blogg.no/1467547208_bker_lest_juni_2016.html

Og Lavendelhagen:

http://lillasjel.blogg.no/1486026753_bker_lest_januar_2017_og_litt_desember_2016.html

I hylla venter trilogien om de syv søstre og Engletreet og Den italienske jenta.

Kjærlighetsbrevet var fengende den, men den blir litt overdramatisert. Hvor mange pang pang, du er død liksom. Litt vel mye action som kanskje hun kunne brukt litt mer tid på. Men komplottet i seg selv var ganske så morsomt, så for meg som liker denne type bøker var den ok. Jeg likte nok Lavendelhagen hakket bedre, men gleder meg til også å lese de andre av henne. Koselesing, selv med drama og mord på mord. Lettvint løsning egentlig. Når vi ikke vet hva vi skal gjøre med noen som er et problem, så skyter vi dem, tja, kanskje ikke 🙂

Boken ble sponset og bilde og tekst under bildet er hentet fra CappelenDamm.

Hvis du vil lese litt fra boken kan du klikke her

http://www.cappelendamm.no/_skjonnlitteratur/underholdningsromaner/kj%C3%A6rlighetsbrevet-lucinda-riley-9788202532239

England sørger over den folkekjære skuespilleren Sir James Harris? død. Den unge journalisten Joanna Haslam skal dekke begravelsen for avisen sin, men i kirken må hun hjelpe en gammel dame som får et illebefinnende. Litt senere mottar hun noen dokumenter fra den gamle damen, deriblant et gammelt kjærlighetsbrev som er fullt av merkelige hentydninger.

Men hvem er de to elskende og hvilke omstendigheter førte dem sammen? Johannas nysgjerrighet er vekket og hun begynner å grave i saken. Dette skal vise seg å bli svært farlig, ikke bare for henne selv. Samtidig skjer det noe som får hennes eget hjerte til å banke fortere. Marcus Harris, barnebarnet til James Harris, er nemlig like sjarmerende som han er mystisk?

Samme dag som den kjente skuespilleren avgikk ved døden, forsvant også de berømte ravnene som har våket over Tower of London og den engelske kongefamilien i hundrevis av år. Legenden sier at dette er et varsel om monarkiets undergang

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg