Sarah Lark, Kivien kaller

Sarah Lark, Kivien kaller

Det er noen bøker jeg liker så godt, slik som serien til Sarah Lark, New Zealand-trilogien, men så kommer det så mye nytt og spennende og så må de stå i hylla og vente.

Men nå fikk bok tre, Kivien kaller, være med i feriekofferten. Dette er jo fantastiske bøker å ha med til solsenga. Koselig lesestoff er det.

Nesten 700 sider, liten skrift og tettskrevet er pocketboka

Dette er en trilogi men det er kommet enda en bok,  Et håp ved verdens ende, der vi møter igjen noen av personene fra trilogien. Den har bare 300 sider, så den skal vi sluke snart.

Sarah Lark, Maorienes sang

 

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Bazar, men boken har jeg kjøpt selv.

Kivien kaller er en uforglemmelig historie om mot, kjærlighet, vilje og utholdenhet – på et bakteppe av en verden i forandring, og er tredje og avsluttende bok i Sarah Larks fengslende familiesaga fra New Zealand.

1907: Gloria, Gwyneiras oldebarn, har vokst opp på idylliske Kiward Station, der hun har fått utfolde seg blant dyr og mennesker. Men nå har foreldrene bestemt at det er på tide at hun blir en lady, og sender henne på kostskole i England. Gloria mistrives fra første stund, og begynner å legge planer for hvordan hun skal komme seg tilbake til sitt elskede New Zealand. Ingenting kan stoppe henne, og hun legger ut på en farlig reise. Det skal forandre henne for alltid.

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg