Røkt torsk, med grønt og orange

 

 

Kokken som var her i går, var ubrukelig

Ovnsbakt kveite med fennikel og grønnkål – æhhhh, liksom

Den som var her i dag, var mye bedre.

Gulrot, løk og istappreddik ble surret litt først.

Deretter grønnkål, rosa stangselleri og et par stilker broccolini.

 

Så rørte jeg inn litt mel, spedde med fløte og vann, lot det koke ca 5 min.

La så i to biter røkt torsk og lot de trekke, litt salt og pepper.

Nam

Denne kokken beholder jeg.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg