Peter May, Ualminnelige mennesker

Peter May, Ualminnelige mennesker

Endelig har jeg fått lest den nyeste Peter May. Jeg var veldig spent fordi jeg simpelten elsket bøkene fra Hebridene.

Og, jeg er litt skuffet. Hadde det ikke vært for at jeg var så glad i trilogien om Lewis og likedan Coffin Road, ville jeg nok blitt begeistret, men beskrivelser av en kafe eller leilighet i Paris, blir ikke det samme for meg.

Og det er så mange opplysninger om ting som har skjedd og man klarer ikke helt å følge sporene, hvis man da ikke er skikkelig oppdatert på historie og geografi i Frankrike. Jeg føler litt at han prøver å etterligne Dan Brown og hvem kan klare det.

Men som sagt hadde jeg ikke vært så innmari fan av de vakre omgivelsene og historiene på Hebridene, hadde jeg nok syntes at dette var en veldig bra krimbok. Håper det går bedre når neste bok i Enzoserien kommer. Jeg må jo bare lese alle og nå vet jeg litt mer hva som venter meg, så da kan jeg glede meg likevel.

Tidligere omtaler, helt uten å røpe innholdet finner du i linkene under her:

Peter May, Coffin road

Peter May, Lewisbrikkene

Lewismannen, Peter May

Bokomtale Svarthuset

 

 

«Ualminnelige mennesker» av Peter May

Akkurat 2 uker igjen til lansering av Peter Mays «Ualminnelige mennesker»! :)Paris Et gammelt mysterium Det er midnatt, og en desperat mann søker tilflukt i en kirke. Der forsvinner alle spor av den briljante læreren Jacques Gaillard. I ti år har ingen sett eller hørt fra ham. Nye metoder Den tidligere kriminalteknikeren, professor i biologi Enzo Macleod, har inngått et veddemål han ikke har råd til å tape. Ved hjelp av ny forskning, og uten å ta hensyn til det franske byråkratiet, skal han løse sju av de mest kompliserte mordsakene i Frankrikes historie. Ferske spor Dypt nede i katakombene under Paris avdekker han spor som er lagt ut til ham, og mens han nærmer seg morderen, oppdager Enzo at han selv er utpekt som det neste offeret. «Ualminnelige mennesker» er den første boka i Peter Mays Enzo- filene.

Posted by Goliat Forlag on Friday, January 18, 2019

 

Bilde er hentet fra Goliat Forlag og tekst under bildet er hentet fra Bokelskere.no og boken er et leseeksemplar fra Goliat forlag.

 

Paris. Et gammelt mysterium. Det er midnatt, og en desperat mann søker tilflukt i en kirke. Der forsvinner alle spor av den briljante læreren Jacques Gaillard. I ti år har ingen sett eller hørt fra ham.
Nye metoder. Den tidligere kriminalteknikeren, professor i biologi Enzo Macleod, har inngått et veddemål han ikke har råd til å tape. Ved hjelp av ny forskning, og uten å ta hensyn til det franske byråkratiet, skal han løse sju av de mest kompliserte mordsakene i Frankrikes historie.
Ferske spor. Dypt nede i katakombene under Paris avdekker han spor som er lagt ut til ham, og mens han nærmer seg morderen, oppdager Enzo at han selv er utpekt som det neste offeret.
«Ualminnelige mennesker» er den første boka i Peter Mays Enzo- filene.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg