Nakkekoteletter med parmesanpoteter og rødbete/knutekålsalat.

I kasse nummer 8, fikk jeg knutekål.

Det har jeg aldri brukt før, så Google måtte hjelpe meg.

Grønnsak-kasse 8, nye ting jeg aldri har brukt før

Jeg fant denne siden til inspirasjon.

https://www.etkjokken.com/2016/02/knutekal-og-rodbetsalat/

Passet ypperlig siden jeg også hadde en rødbete igjen.

Jeg brukte ostehøvel. Skavet en halv knutekål. Salat, persille, en gul gulrot, litt grønnkål, kjerner fra et kvart granateple, litt hvitløk, salt, pepper, olje, litt sitronsaft og litt eplesidereddik. ( Det siste er ypperlig hvis du har sur mage, selv om det kan høres merkelig ut)

Gresskarkjerner ristet i pannen.

En liten rødbet skaves tynt med ostehøvel. Kjernene hadde jeg i like før servering så de skulle holde seg sprø. Rødbeten måtte vente så den ikke gjorde salaten rød.

Kotelettene ble krydret, stekt ca 9 på hver side, 200 grader airfryer.

Poteter vendt i olje og parmesan, salt og pepper, airfryer, litt mindre tid enn pommes frites, for jeg delte småpoteter.

Salaten ble frisk og god.

Vellykket. Husk jeg har ikke oppskrifter, bare inspirasjon. Bland det du selv liker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg