Myriam Bjerkli, Stella Polaris

Jeg likte svært godt Lille Linerle av Myriam Bjerkli og var derfor veldig spent på hva jeg ville synes om Stella Polaris.

Temaet er vold i hjemmet og alkoholbruk og ikke noe gode hjemmeforhold, noe som desverre mange får oppleve. Det er ikke bare  glansbilder rundt om i de tusen hjem.

Utover i  boken tar spenningen seg veldig opp og det blir grufullt spennende , så jeg måtte bare lese ferdig, selv om hodelykta nesten går tom for batteri.  Og for de som har lest Lille Linerle, så vet man at man ikke bestandig helt kan forutsi slutten, så det var ulidelig å måtte vente for å få vite hvordan det går med Marius og Stella.

Jeg syntes starten var litt haltende. Litt lettvint løsning at noen kjører på en person, blir hentet i fengsel og kommer ikke ut igjen før etter to år.  Oftest må man vente på rettsak og vente på soning. Så jeg føler det kunne vært gjort mer ut av den perioden, så vi kunne få skikkelig innblikk i hvordan livet til Stella var. Bestandig leve i fare for hva som ventet hjemme.

Vi får diverse tilbakeblikk og de synes jeg er glimrende skrevet. Jeg ville hatt mer av de i første halvdel av boken, både Stellas liv og Alexanders.

Lille Linerle finner du omtale av her:
https://lillasjel.blogg.no/1507129846_lille_linerle_myriam_h_bjerkli.html

Boken er et leseeksemplar

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg