Litt kjedelig eller?

Sånn ser bordet mitt ut i dag.

Obs Leseeksemplarer

Ryddig? Nei

Men det beskriver godt dagen i dag.

Dag fire i dietten.

Det får bære eller briste

Tanker i dag kan kanskje mange være uenige i

Egentlig litt skremmende

Jeg må få dagen til å gå på en god måte.

Jeg ble ferdig med mitt lille regnskap i går, det var deilig.

Men lesestabelen jeg hadde i januar, har ikke minket mye.

Jeg stablet opp, uten å tenke på at det var mange mursteiner med.

6-700 sider tar tid og dette er ikke annen konkurranse enn med meg selv.

Jeg skulle så gjerne ha lest både den og den og den og den.

 

I dag kom det to leseeksemplarer, les lykkepiller jeg gleder meg til.

Den tredje boken i Ellen Vahrs trilogi, inspirert av hennes tippoldemor som dro til USA og Natasha Lesters nyeste, Tre liv.

Nå når Vahr er på plass, er jeg klar for å lage februarstabel, med tema norske forfattere.

Tror jeg mangler en enda, fra Tiden forlag. Hmmm, sjekke det ja.

Lester er en forfatter jeg leser alt av. Historisk drama, oftest inspirert av virkelige mennesker.

Jeg har mange bøker på bordet, for jeg leser i mange samtidig.

Det er noen det er fint å lese noen kapitler av, ikke alt på en gang.

 

Husker dere at jeg har nettbokhandel. Foreløpig kun 9 bøker, men nå pønsker jeg på hvilke nye jeg skal legge til.

Du finner den her:

https://pokket.no/Lillasjel/

 

 

Vi følger hjertet og ser hva dagen vil bringe.

I natt drømte jeg at jeg fråtset i mat.

Jeg spiste og spiste.

Er det ikke rart hvordan kroppen bearbeider ting når vi sover.

Jeg tenkte når jeg la meg,  at nå blir det dag 4.

En litt merkelig dag, føltes litt kjedelig egentlig, før jeg skulle sovne.

Over halvveis i dietten, to dager igjen.

Jeg må få denne dagen til å gå også, skape den så god som mulig.

Jeg har ikke noen problemer så langt, ikke hodepine, ikke slapp, tåler godt følelsen av sult som kommer og går.

Det er mye snakk om nattfaste, at man lar det gå mange timer fra siste måltid om kvelden, til frokost dagen etter.

At man spiser alle måltider innenfor 8-10 timer.

Jeg spiser jo vanligvis slik kroppen ønsker og det rareste er at jeg har nesten gjort det, uten å være klar over det.

Vi er jo opplært til at frokost er viktig og det første vi må gjøre når vi står opp.

Men av en eller annen grunn, har jeg de siste årene drøyd frokosten.

Ofte er den blitt 12 før jeg har spist og jeg har tenkt at jeg bør skjerpe meg, men kan det være at kroppen har godt av det?

Ja jeg vet ikke.

Den ene forskningsrapporten sier en ting, den neste noe annet.

Jeg gjør det som føles riktig inni meg.

I dag

 

Frokost i går, eple, pære,kanel, cashewnøtter. Kanel er bra for blodsukker og insulinresistens.

 

Lunsj. Gulrot, agurk, grønn paprika med hummus (kikertdip)

 

Løk, hvitløk, squash, tomater, gresskarkjerner. Skulle lage squashspaghetti eller strimlet, men dere kjenner vel meg. Jeg brukte ostehøvel for orker ikke dille. Skal se om jeg finner frem mandolin til neste gang eller kjøper meg en slik som lager grønnsakstrimler. Spiller ingen rolle.

 

Bakt gulrot og søtpotet, med chili, limeskall, olje. Skulle i ovnen, men jeg hadde de i airfryeren. Var godt med mye smak.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg