Det er kjekt å være på tur, men det er deilig å være hjemme også.
Påskekrim og snacks med blåmuggdip.
Liker du blåmuggost, må du prøve blåmuggdipen min.
En castello kjøres i blender sammen med en halv boks rømme, litt sitronsaft, salt og pepper.
Bland så inn resten av rømmeboksen og gjerne litt hakket persille.
Kjempegodt.
Og spiser du ikke opp alt, bruk restene til saus for pasta eller kylling eller fisk eller hva som helst.
I går så vi to nye episoder av Shetland pluss Voice.
Jeg er litt sånn at jeg bare plutselig begynner på noe.
Det burde vært vindusvask men de er fremdeles like skitne.
Ikke er påskepynt kommet frem heller.
Jeg tømte den ene auk-en mens brødskivene til frokost ventet.
Det er to med basilikum, men den er ødelagt av ett eller annet.
Jeg tror jeg har høstet de feil, så de har kommet med for mange forgreninger så det ikke blir noe av dem.
Jeg skal prøve å lage nye planter.
Men nå vasket jeg krukkene.
Nå har jeg to tomme auk-er å så i, men det blir ikke i dag.
Jeg orker ikke å gjøre så mye for jeg er fortsatt slapp.
De får bare stå der.
Men sitronmelissen min er fin, så jeg må drikke mye te fremover.
Og persillen og salaten er fin.
Jeg skal så mer salat og mer basilikum.
Jeg mangler litt til tapasrettene jeg skal lage i morgen, så må handle litt.
Se hvor godt man ser huset mitt nå når hekken er blitt lavere.
Det begynner å bli grønt men det er jo snø i fjellet.
Se så mildt at jeg kan dra på butikken med bare legger.
Hårete også,🤪
I dag ble det kyllinglår i biter.
Jeg tenkte å lage spyd med de lårene var i mange biter som var for små.
Derfor stekte jeg poteter i båter først, 15 minutt og så la jeg kyllingen på toppen, 10 minutt, i airfryer.
Jeg smurte inn kyllingen med noe marinade jeg lagde i januar til grillspyd med fisk.
En liten rest stod igjen i kjøleskapet
Marinaden:
https://lillasjel.blogg.no/jeg-fant-jeg-fant-hurra.html
Kjøp ikke airfryer bakepapir på Europris.
Alt henger fast.
2 fedd hvitløk, en chili, 2 sopp, 1/2 paprika, 2 vårløk og halv pakke broccolini.
Grønnsakene surres mens kjøtt og poteter er i airfryer.
Broccolini får være med på slutten.
Jeg er ikke så glad i broccoli men synes disse var bedre, sikkert bare innbilning for de er vel ganske lik på smak.
Det ble ihvertfall himmelsk godt.
Potetene ble krydret med pommes frites krydder fra kitchn.
Omtale skrevet
Jeg har så vidt begynt på denne.
Jeg skulle lese i dag men har rotet bort hele dagen.
Eneste fornuftige jeg har gjort er å besøke barnebarn og lage middag.
Vi møtte Sendker når vi var på Feelgoodfest hos Cappelen.
Jeg har jo så morsomt et bilde av oss.
Det ser ut som han prøver å si meg noe 😂😂
Marian Keyes er vitne.
Sendker er en av mine favorittforfattere og jeg har lest alt han har skrevet.
De to første, Kunsten å høre hjerteslag og Kunsten å være den man er, er de beste for meg.
Nå er jeg spent på denne, fra Japan, om ei som gifter seg med seg selv og en som lever i isolasjon.
Begge deler er blitt mer og mer vanlig i Japan.
Men nå er det blitt så sent at det er på tide å finne frem Lauritzen og Shetland.
I dag
fine bilder og ja det er godt å få lavere hekk så en ser alt det vakre på utsiden :=) god middag