Heine Bakkeid, Møt meg i paradis

Heine Bakkeid, Møt meg i paradis

Leseeksemplar e-bok fra Aschehoug

Bok 2 i serien om Thorkild Aske, som er pillemisbruker og ganske så hardt ute å kjøre psykisk.

Og han lever et hardt liv herr Aske, men overlever gjør han, merkelig nok. Jeg gir honnør for Bakkeid for originale plot. Nå kan jeg ikke fortelle noe her for da røper jeg jo handlingen.

HIstorien starter med et navbesøk og akkurat der, vil jeg arrestere forfatteren, for så enkelt er det ikke å søke om trygd at du har et kort møte med Nav, men jeg skal tilgi han det, for resten av historien er fabelaktig, til tider så eiendommelig at jeg måtte le. Men i utgangspunktet skal Aske hjelpe en forfatter med research til en krimbok. Under bildet står litt mer om hva boken handler om, men det særeste kan jeg jo ikke fortelle her, for det er veldig sært og ikke noe jeg har lest i noe krimbok før.

Nå gleder jeg meg til  ta fatt på den nyeste Bakkeid, bok tre i serien, Vi skal ikke våkne. Da skal vist Aske tilbake til Island hvor hans far bor.

Heine Bakkeid, Jeg skal savne deg i morgen

 

 

Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir overtalt til å bistå den kjente krimforfatteren Milla Lind med research til hennes nye bok. Linds forrige konsulent, også en tidligere politimann, ble drept mens de jobbet med Millas krimfortelling, som skal ta utgangspunkt i en sak fra virkeligheten der to unge jenter på mystisk vis har forsvunnet fra en barnevernsinstitusjon. Men ganske snart skjønner Aske at ingenting er slik han første trodde, verken med savnetsaken, med Milla Lind eller med drapet på mannen han tok over for.

Møt meg i paradis er andre bok om Thorkild Aske.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg