Emylia Hall, Hotellet med de tusen lys

Emylia Hall, Hotellet med de tusen lys

Leseeksemplar fra Gyldendal, Lesetid

 

Emylia Hall er forfatteren bak Somrenes bok, en bok som ikke falt helt i smak hos meg. Jeg krysset fingrene for at Jeg ville like denne bedre da jeg har sett mange fine omtaler.

Bøker lest mars 2016

 

Dette ble for kosete og enkelt for meg dessverre. Dette er boken for de som elsker lettere underholdning og det vet jeg mange gjør. Det viser alle de gode omtalene i bokgruppene. En slik bok mange liker nå om sommeren og i ferietiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På øya Elba utenfor Toscana, omgitt av olivenlunder og sitrontrær, ligger Hotel Mille Luci. Det er et sted folk vender tilbake til gang på gang, sjarmert som de blir av den avslappede atmosfæren, den herlige maten og ikke minst av den vennlige hotelleieren Valentino. På hotellet med de tusen lys kan man leve la dolce vita, det søte liv.

Så en dag ankommer reiseskribenten Kit det idylliske hotellet. Hun virker ved første øyekast som en helt vanlig gjest, men det er hun langt ifra. Kit bærer med seg en hemmelighet som kan ryste grunnen hotellet er bygget på, og endre livene til alle som er tilknyttet Mille Luci.

En stemningsfull historie om tap, svik og forsoning, fortalt med en varme og skjønnhet som en italiensk sommer.

 • En bok å drømme seg bort i.
 • Ny, herlig roman fra forfatteren av Somrenes bok.

«Poetisk, ømt, solvarm, romantisk – den perfekte sommerlesning.» Susan Fletcher

«Hotellet med de tusen lys tok pusten fra meg. Den var alt en god bok skal være. Hvis du skal ta med deg én bok på ferie, la det være denne. Og om du ikke kommer deg på ferie, er den like god!» Veronica Henry

«En hjertefølt historie om identitet, familie, sorg og kjærlighet, fylt med varme, medfølelse og en herlig porsjon italiensk solskinn. Halls omtanke for sine skikkelser springer mot deg fra boksidene, og hun beskriver landskapet stemningsfullt og vakkert. Sann mine ord – denne boken kommer til å få deg til å bestille billett til Elba.» Hannah Beckerman

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg