Forrett: Scampi
Blomkålsuppe.
I dag gjorde jeg noe nytt. Når jeg koker blomkålene koker jeg med stilkene for å få så god kraft som mulig. I dag kokte jeg en tomat sammen med. Dette gjorde jeg rett og slett fordi den lå på benken og sa den ville være med. Det skjerpet smakene på suppen, ble kjempegodt. Jeg tok den ut igjen sammen med stilkene før jeg jevnet suppen.
http://lillasjel.blogg.no/1337330049_gammeldags_hjemmelage.html
Kyllingvinger i djevelsaus
http://lillasjel.blogg.no/1338824057_kyllingvinger_i_djeve.html
Jordbær, bringebær, blåbær, vaniljesaus og krokanis. Toppet med noen nonstop.
Hva er nå dette da, fire retter på en helt vanlig søndag.
Skrev ikke jeg i går at jeg var litt sånn ferielat?
Ja, de som kjenner meg har vel skjønt det.
Det er bare lureri
Det heter rester.
Scampi fra i går :
http://lillasjel.blogg.no/1469893203_sommermat_skalldyr.html
Blomkålsuppen er faktisk lagd i dag, men kun fordi jeg hadde et blomkål som jeg måtte bruke før det ble ødelagt.
Kyllingvingene var fra tirsdagskvelden når vi kom igjen fra ferie.
Desserten var restene av bærene fra i går
Ja, men det er jo en fireretters og vi ble så mette at desserten måtte vente et par timer før den ble spist.
Masse godt <3 🙂 Klart man kan ha 4-retter på en søndag 🙂
Ja, særlig når det bare er å varme opp rester, hihi frodith: