Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel
Jeg ble så inspirert etter et besøk hos Oliviers i Ålesund at jeg lagde denne pastasalaten.
Den dagen smakssansene danset i munnenn min
Den er så god at når jeg nå ser på bildene, kjenner jeg smaken i munnen og vet at det blir ikke lenge til neste gang denne blir servert hos meg
Ingrediensliste: 2 kyllingfileter, litt bacon, pasta etter ønske,
Dressinger: Basilikumolje, granatepleeddik, urtesalt, chili, hvitløk, salt, pepper, krydret soyaolje, sitron,basilikum
Salat:: isberg, rødløk, søtpaprika, mais, kokt egg, ost
Men som alltid, ta hva du har og lag din egen versjon:)
Kok pastaen. Jeg lagde dressingen først og så tømte jeg den over pastaen før jeg hadde i resten av ingrediensene så jeg fikk smurt pastaen skikkelig både utenpå og inni rørene
En av godsakene kjøpt på Oliviers. Jeg presset to hvitløksfedd og en liten chili, i en skål, hadde i oljen og strødde på basilikum, skulle hatt fersk, og litt av urtesaltet jeg kjøpte der
https://www.facebook.com/OliviersCoAlesund
Ca 8 min 230 grader
Fyttirakkern, det ble snacks
Kyllingfiletene ble marinert i krydret soyaolje, paprika, pepper, sitron, olivenolje, sitron
Avkjøles, kan være litt lune, men bør ikke blandes i salaten hvis de er varme. Jeg stekte alle fem som var i pakken, men brukte kun to. De andre tre blir det middag av en annen dag:) Strø litt urtesalt på toppen
0,5 dl Dressing Basilikumolje, granatepleeddik 1 ss, litt salt, pepper, bittelitt chili og hvitløk
Økologisk mais på Rema, den var god
I tillegg hadde jeg i sprøstekt bacon og 3 hardkokte egg, og litt cheddarost og isbergsalat
Trenger jeg å si mer, de som ikke tror dette var godt ,ja de tar rett og slett feil
Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Det så skikkelig deilig ut 🙂 Skal ut å spise på restaurant for andre dag på rad på turen 🙂
frodith: Er du på tur?
Jepp, i Karlstad 🙂 bilder på bloggen 🙂
frodith: Da må jeg sjekke:)) Jeg har og lyst på tur:))