Vi spiser souvenirer, servert med grillspyd og salat

Vi er ikke shoppingglade når vi er på tur.

Men litt liker jeg å ha med hjem, nemlig mat.

Jeg skulle kjøpe parmesan og skinke i Italia, men glemte det.

Men 2 kg pasta kjøpte jeg.

Jeg skulle kjøpt mer for det ble bare to typer.

Spagettini og fuselli.

Dere som følger meg, vet at det ble litt vel hektisk når vi skulle dra, på grunn av kansellert fly.

Vi skulle dra på fredag formiddag, når det passet oss, skulle kun til Gardermoen.

Istedet måtte vi kaste oss rundt og dra i tre-tiden natt til fredag.

Årets thriller

Jeg nådde derfor ikke å rydde kjøleskapet før jeg dro.

Stor var overraskelsen når jeg fant salaten i zip-posen like fin.

Det skal jeg gjøre meg nytte av.

De har pakker med store zip-poser på europris.

Det skal jeg bruke når jeg får meg grønnsak-kasser.

 

 

Nå får jeg ikke maten servert lenger og må få hjernecellene i gang.

Jeg visste jeg ville teste pastaen.

Jeg tok opp en pakke med to nakkekoteletter og 1 liten bit entrecôte, fra fryseren.

Kjøttet skar jeg opp og marinerte.

Når jeg marinerer, bruker jeg aldri oppskrift.

Jeg spør ut i luften, hva skal jeg ha i.

I dag ble det søt soyasaus, olje, worchestersaus, salt, pepper, grillkrydder.

Jeg skar kjøttet opp i passe biter og la de i marinaden.

 

 

Jeg handlet litt når vi kom hjem i går kveld, kjøpte sopp.

2 champignon i biter. Jeg hadde hvitløk, en rødløk og to tomater i kjøleskapet.

 

Tomatene var myke og jeg ville derfor ikke ha de i salaten, men brukte de i ostesausen.

 

Pasta ble kokt.

Sopp, løk, hvitløk ble surret, så tomaten, så litt mel og spe med fløte.

Jeg kjøpte fløte i går, men vær obs på at fløten kan være like god over en uke etter utgått dato.

 

 

Jeg hadde en rest gräddeost, som var i plastboks og hadde ikke mugg.

Etter at sausen hadde kokt, skrudde jeg av varmen og rørte inn ost.

Koker du ost, kan den innimellom klumpe seg. Jeg har ihvertfall opplevd det.

 


Grillspydene stekte 8 min, 200 grader i airfryer

Kjempegodt.

 

 

Jeg spiste litt mer enn et spyd. De siste bitene delte jeg i mindre biter.

Kan du det trikset?

Hvis du deler det opp i mindre biter, tror hjernen det er mer mat enn det egentlig er.

De bitene fikk opp i boks sammen med pastarestene.

Skal inn i fryseren og være alene-middag til meg når gubben drar på jobb igjen.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg