Svineribberestene dro til Asia

Svineribberestene dro til Asia.

Ja det gjorde de så sannelig.

De ville ikke være norsk lenger.

De ville ut i verden.

 

 

Inspirert av

https://gladkokken.no/oppskrifter/asiatisk-ribbe-saftige-biter-av-ribbe-i-en-nydelig-glaze

Utgangspunktet var denne oppskriften,  men jeg endret noe.

3 ss kikkoman soyasaus, 2 ss oystersauce, 2 ss honning, 1 ss brunt sukker, 2 ts sesamolje, 2 ss sitronsaft, 1 ss riseddik, 1 ss søt soyasaus 5 fedd hvitløk, 1 stk rød chili fersk og 2 ss revet fersk ingefær.

Jeg skar ribben opp i skiver, uten bein. Stekte den så den fikk litt skorpe som det står i oppskriften. Rørte sammen sausen, lot den koke sammen med kjøttet til den tyknet litt. Tok kjøtt og saus ut.

 

Surret grønnsaker myke. Broccoli, rødløk og paprika.

 

Blandet alt.  Hadde i en boks minimalistisk. Smak til med salt. Serverte med ris.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg