Svineribberestene dro til Asia.
Ja det gjorde de så sannelig.
De ville ikke være norsk lenger.
De ville ut i verden.
Inspirert av
https://gladkokken.no/oppskrifter/asiatisk-ribbe-saftige-biter-av-ribbe-i-en-nydelig-glaze
Utgangspunktet var denne oppskriften, men jeg endret noe.
3 ss kikkoman soyasaus, 2 ss oystersauce, 2 ss honning, 1 ss brunt sukker, 2 ts sesamolje, 2 ss sitronsaft, 1 ss riseddik, 1 ss søt soyasaus 5 fedd hvitløk, 1 stk rød chili fersk og 2 ss revet fersk ingefær.
Jeg skar ribben opp i skiver, uten bein. Stekte den så den fikk litt skorpe som det står i oppskriften. Rørte sammen sausen, lot den koke sammen med kjøttet til den tyknet litt. Tok kjøtt og saus ut.
Surret grønnsaker myke. Broccoli, rødløk og paprika.
Blandet alt. Hadde i en boks minimalistisk. Smak til med salt. Serverte med ris.