Siste dag i den jobben, for nå

På et vis gleder jeg meg stort over rolige dager for tiden.

Jeg føler jeg har behov for det.

Men jeg tenker også, hva i all verden skal jeg skrive om hver dag.

Det må da bli gørr kjedelig.

Hva skal jeg finne på liksom.

Vi får ta det som det kommer, tenker jeg.

Nå var det siste fiskedag for gubben for denne gang og jeg ga bort det meste.

Ikke noe mer fiskematlaging på lenge.

Jeg fant plass i fryseren til et par pakker filet og jeg skal lage blandaball i dag.

Det er kjekt å kunne glede andre med litt fersk fisk også.

 

Jeg må bake brød.

Jeg håper de får plass i fryseren.

 

Jeg tok en gjennomgang i frukt og grønnsaksskuffer.

Jeg ville lage juice.

Klart for å kjøre gjennom juicepressen.

 

 

Så er det frokost og jeg pønsker litt på dagen i dag.

Skallebank skal ha omtale og så skal jeg begynne på enten Fretheim eller Gellein.

Torhaug skal jeg lese på senga, når jeg er ferdig med Læstadius, Straff, som jeg holder på med.

Leseeksemplarer på bildene i dag.

 

 

Jeg skal også få litt inspirasjon fra disse tre kokebøkene.

Butterchicken, blant annet, står for tur.

Jeg elsker å bla i kokebøkene for å få inspirasjon.

Og nå får jeg snart en splitter ny klippfisk bok.

Det passer jo godt når jeg nettopp har vært på Ringholmen, der klippfisk produksjonen startet i Norge.

 

På og langs bøljan blå

Gleder meg. Jeg har klippfisk i fryseren jeg. Selvfølgelig 😊

 

 

I går var jeg særs heldig med middagen.

Suksess ble det.

Jeg oljet og krydret poteter. Fries program AirFryer.

Jeg hadde lange i går som jeg saltet litt om morgenen.

Snudde den i mel, så egg og så panko.

Så stekte jeg i olje.

Jeg krydret med noe gammelt fiskekrydder jeg fant i en boks.

 

 

Men det var grønnsakene som fikk premien.

Blomkål, purre, hvitløk, chili, blomkål.

Så blandet jeg inn spinat og persille.

 

Men det geniale var en ide som dukket opp i hodet.

En dusj sursøt saus over grønnsakene.

 

Wow. Det smakte himmelsk sammen med fisken.

Når jeg lagde mat i går, kom tanken om å ha eplesyltetøy sammen med fisken.

Og det var så gøy når jeg senere så bilde på fb at en venn hadde prøvd nettopp det og det var kjempegodt.

Vi hadde plukket ned samme tanken.

 

Dette ble bare supergodt.

Været er også fint.

Det er kaldt, men mulig å sitte i solen, så jeg får ta med en bok ut.

 

Denne kom i postkassa i dag.

Den blir med i maistabelen.

Snakk om jubeldag

Enda sitter minnet om møtet med henne sterkt i minnet.

Det var en stor jubeldag ja.

 

Blir du sulten?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg