Rekesalat/Lomperuller med reker

Jeg tenkte at lefseruller med reker ville være godt.

Men jeg skulle ikke blandet sausen og rekene for det ble litt rennende.

Jeg skulle bruke restene til rekesalat, men kunne blandet de etterpå.

Men de ble ganske gode da.

Ca 1 kg reker du renser.

3 ss rød rogn

1 søtpaprika

1 rødløk

en håndfull persille

Dill etter behag, jeg hadde bare litt for liker ikke for fremtredende dillsmak

Lomper. Ca 6 biter av en lompe

 

Saus

1 pk majones, ca 1 dl rømme eller cremefraiche.

1 chili

1 fedd hvitløk

En dasj sitron

salt og pepper

 

Reker renses og deles i biter

 

Paprika, rødløk, chili, hvitløk

Jeg liker å bruke denne lille hakkeren fra Tupperware. Ingen strøm, du trekker bare i en snor noen ganger og vips er det hakket.

 

Så rører jeg sammen sausen og blander. Noe jeg da skulle ventet med.

 

Når du skal kaste avfallet fra grønnsakene ikke kast de oppå det du har hakket for da er det litt arbeid å plukke det ut igjen. Haha

 

 

Resten ble salat på brødskiva.

 

Lefseruller med spekeskinke og med røykalaks

Marianns matkasse, nr 9

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg