Jeg tenkte at lefseruller med reker ville være godt.
Men jeg skulle ikke blandet sausen og rekene for det ble litt rennende.
Jeg skulle bruke restene til rekesalat, men kunne blandet de etterpå.
Men de ble ganske gode da.
Ca 1 kg reker du renser.
3 ss rød rogn
1 søtpaprika
1 rødløk
en håndfull persille
Dill etter behag, jeg hadde bare litt for liker ikke for fremtredende dillsmak
Lomper. Ca 6 biter av en lompe
Saus
1 pk majones, ca 1 dl rømme eller cremefraiche.
1 chili
1 fedd hvitløk
En dasj sitron
salt og pepper
Reker renses og deles i biter
Paprika, rødløk, chili, hvitløk
Jeg liker å bruke denne lille hakkeren fra Tupperware. Ingen strøm, du trekker bare i en snor noen ganger og vips er det hakket.
Så rører jeg sammen sausen og blander. Noe jeg da skulle ventet med.
Når du skal kaste avfallet fra grønnsakene ikke kast de oppå det du har hakket for da er det litt arbeid å plukke det ut igjen. Haha
Resten ble salat på brødskiva.
Lefseruller med spekeskinke og med røykalaks
Jeg kunne tenke med at dem var gode:)
Ja det var de 🙂