Rebecca Rasmussen, Svanesøstrene

Rebecca Rasmussen, Svanesøstrene

Svanesøstrene er et impulskjøp, kanskje på tre for 199,- på Boklageret, hvis jeg ikke tar feil. Der kan man også gjøre mange fine kupp.

Dette er en oppvekstroman om søstrene Milly og Twiss. Rett og slett, en fin historie om en oppvekst, full av utfordringer. Angrer ikke på dette kjøpet og boken anbefales. Teksten bak på boken, oppsummerer  egentlig det meste.

 

Beates bibliotek

https://beathesbibliotek.no/2012/10/03/bokanmeldelse-svanesostrene-av-rebecca-rasmussen/

Bilde og tekst under bildet er hentet fra bokklubben

Når en fugl flyr inn i et vindu i Spring Green, Wisconsin, får søstrene Milly og Twiss besøk. Twiss lytter til fuglens hjerteslag og finner ut hva som kan gjøres for å redde den. Milly lytter til hjertets anliggender hos menneskene som har bragt fuglen til dem. De to ugifte søstrene har viet sitt liv til å være reddende engler for fugler og mennesker. Men en gang for lenge siden, sommeren 1947, da visste ikke Milly og Twiss noe om å reparere det brukne og vonde. Det var sommeren faren deres hadde en ulykke, moren endelig kom til en erkjennelse, fader Rice erklærte at Gud ikke finnes og stakk av til Mexico, og Milly forelsket seg i en gutt som het Asa. Men det som likevel var vanskeligst å glemme, skjedde da kusinen Bett kom på besøk fra en by kalt Deadwater, og forandret livene deres for alltid. Rebecca Rasmussens mesterlige debutroman er full av håp og skjønnhet, hjerteskjærende levet liv og offer, kjærlighet og kraften mellom søstre . og byr leseren på vidunderlige overraskelser hele veien.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg