Ojojoj, nå snakker vi lunsj ja

 

Det er så mye mer gøy å lage mat til en person etter at jeg fikk airfryer.

I går hadde jeg innbakt feta.

5 min forberedning, mens ovnen fotvarmer, steker 9 min.

Fetaost forundrer meg for den forandrer seg når den bakes.

Den virket ikke sa salt lenger.

 

Jeg kuttet paprika, tomater, hvitløk og chili. Så litt grønnkål. Sitronolje og Danas urtesalt.

http://Www.Danas.no

 

Og så sa stemmen. Ha på litt av den greske honningen du fikk på hotellet.

Jeg sprinklet litt over, men kunne hatt mer.

Mango hadde nok også vært godt, men det hadde jeg ikke.

 

Så pakket jeg sammen.

Gjenbruk av bakepapir, hadde bare stekt en burrito på det, rent og pent.

La rist over for å holde det sammen.

 

 

Nam, godt ja.

Innpakket fisk tror jeg kan bli godt.

Tilbake i tenkeboksen.

Torsk, og litt av den tomatsausen til pizzaen og paprika, løk og tomater.

Pizza i airfryer, her må det justeres

Ja, det må prøves

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg