Og der forsvant den helga

Det var deilig å kunne spise igjen.

Det ble feiret med sesongens første lutefisk.

 

Og til tv-kosen ble det rekecoctal med chili/hvitløksmajones.

Det er bare så innmari godt.

 

Lørdag tok jeg turen til julemesse, men der ble lite handlet.

Et brett egg,

Og ny forsyning med honning.

Egentlig hadde jeg ikke lyst ut, men barnebarna skulle dit, så det var det som fikk meg ut av døra.

Jeg har tendensen til å ville grave meg ned i godstolen og det er ikke helt sunt, for da blir det mer og mer kvisamt å komme seg ut.

Bokomtale ble det:

Caroline Säfstrand, En lykkeligere jul

Og en blogg som ble inspirert av boka:

Hvilken arv vil du gi videre?

Superenkel middag. Ei pk svinekjøttdeig med gyroskrydder.

kebablomper, pommes frites og salat.

Enkelt og godt.

Til kvelds innbakt Brie med sprøstekt bacon, bakt pære og valnøtter.

Med fikenbalsamico og honning

I dag er det typisk novembervær.

Det har regnet så mye i natt at mye snø er borte.

Vi er i bursdagsselskap. Ella er tre år.

Bestefar og storebror er med på feiringen.

 

Lillesøster sover middag ute og jeg må si jeg skvatt når jeg så den store arma der.

Det var speilbilde fra den andre bestemoren som sitter inne i sofaen.

Trodde et øyeblikk det lå en kjempestor unge der.


Vi brøt tidlig opp fra selskapet for vi hadde lovt å kjøre storegutten tilbake til hybelen i Ålesund.

Det blir tidlig mørkt og det er 1,5 time hver vei.

Og drittvær i tillegg.

Ikke mye sikt fra Tresfjordbrua i dag.

 

Og snø over Ørskogfjellet.

Nå er gutten levert og vi har snudd nesa hjem igjen.

Når vi kommer hjem, er det middagslaging.

Det skal gjøres enkelt.

En kylling skal brettes ut, smøres med pesto og stekes i stekepose.

Enkel ser servering med ris og salat og en god saus.

Nå ble jeg sulten igjen ja.

Gleder meg til å komme hjem jeg.

I dag

 

1 kommentar

    1. Mye god mat hos dere! Bursdagsfeiring er koselige greier – og de vokser til disse små 🙂 Honning er kjekt å ha året rundt!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg