Jeg var så sliten i går at tårene rant.
Følte meg tom fysisk og mentalt, mentalt mest fordi jeg var lettet over at jeg var ferdig.
Siste måltidet var linsesuppe.
Den var god på smak, men likevel byr det meg imot.
Nå skal jeg slappe av og komme til hektene igjen.
Spise god, sunn og variert mat.
Fire ukers pause bør man ha, men jeg må da vurdere om jeg skal legge inn noen uker til.
Jeg hadde planer om fire runder før vi skal på tur til høsten, men jeg må lytte til kroppen.
Vi får se hva som skjer.
Nå er det utevær.
Velvel, Tutta var ute en tur, men hun har gått inn igjen.
Småskjorene har øvelsesflygning i hekken.
De flyr fra grein til grein.
Fortsatt blir de matet, enda de er blitt ganske store.
Mer som et svalestup.
Vi spiser frokost ute i dag.
Nybakt brød med eggerøre og røkt ørret.
Smakte himmelsk.
De to bakerste bøkene skal få omtale, men jeg orker ikke i dag.
Skal få gjort det i morgen.
Ikke så godt å se på bildet, men de så så store ut de gjessene.
Lurer på om det kan være grågås, men har ikke så greie på det.
Jeg trodde canadagjessene var mindre.
Det er de som bruker å komme i store flokker for å bade.
Menyen for uka er klar og da må det handles.
Jeg har jo ikke vært på butikken siden forrige helg, tror jeg ihvertfall.
Nå er det endelig varmere og nydelig fint.
Ei venninne hadde mer rabarbra til meg, så da kan jeg koke mer grøt.
Jeg har ikke kriselagret slik vi blir oppfordret til, men dopapir må jeg ha et lager av.
Nå var det kr 134,- på Rema for 20 ruller.
Så kom vi til Europris, der var det kr 119,-for 24 ruller, så da jeg kjøpte jeg to til.
Gubben mente at det holdt sikkert en måned.
Jeg har et stort forbruk mener han
Jeg var tom for kyllingkjøttdeig, så greit å finne et par pk nedsatt.
I fryseren med de,
Mye paprika, hva tror du jeg skal lage da?
Og påfyll melk og smør og rømme.
Jo menyen er som følger!
Fredag
Middag:
Sprøstekt fisk med stekte poteter, ertestuing og italiensk salat
cobb salat til kvelds
Lørdag
Svinekjøttstrimler i wok med ris
reker til kvelds
Søndag:
And i rispapir med sprø råkost og hoisinsaus, sesamfrø
Mandag
Bacalao
Tirsdag
Stekt flesk og makaronistuing
Onsdag :
Stekt seikarbonader med råkost og stekte poteter….tror jeg
Torsdag: pang pang kjøtt
https://millasmat.com/middag/pang-panf-biff-dra-dinner-oslo
Fredag:
helstekt ørret med agurksalat
Lørdag:
Rester Bacalao
Tunfisksalat til kvelds
Søndag
Lammesteik
Middagen ble nydelig.
Tror det var lyr.
Snudde den først i mel, så i egg, så i en blanding av panko, persille og parmesan.
Poteter stekt i airfryer.
En pose erter ble kokt opp og så most med litt smør.
Italiensk salat av gulrot, kål, reddiker, sylteagurk, majones, rømme, sitronsaft, salt.
Planen er å bli flinkere til å bruke rå grønnsaker.
Nå er det hviletid og lesing.
Du verden hvor godt jeg har det.
I dag