Natalie Cox, Ikke bare til jul

Natalie Cox, Ikke bare til jul

Reklame. Leseeksemplar fra Aschehoug

En herlig julebok. Humoristisk og blott til fornøyelse og kos. Jeg håper den blir filmet med de aktørene som passer til historien. Alle hundeelskere må kose seg med denne boken, det tror jeg helt sikkert.

Boken handler om Charlie som er singel og ikke noe glad i julen og ender opp med å feire jul sammen med en gjeng hunder av ulike slag.

Forutsigbar og romantisk, men akkurat passe til meg som lett blir irritert hvis det blir for mye hjerte, smerte. Boken gir meg en litt sånn Alene hjemme, filmfølelse,  med noen banditter og utfordringer.
Koselig bok rett og slett.

 

Charlie hater julen. Singel, midlertidig hjemløs og med en mild hjernerystelse ser hun at årets jul blir en av de verste. Kjæresten har forlatt henne. Moren har reist utenlands med sin nyeste ektemann. Charlies plan om en alenejul i London gikk fløyten da en gasslekkasje gjorde leiligheten ubeboelig.
Så ringer telefonen. Kusinen Jez skal til Grønland i julen, for å møte en mann hun har truffet på nett. Kan Charlie passe på kennelen hennes? Der bor en umake forsamling: en gravid Beagle, en døv Grand Danois og liten spisshund med stort ego.
Charlie er en byjente, hun er ikke vant til hunder og trenger hjelp. Den lokale veterinæren må stadig trå til. Men hvorfor er han så irriterende? Har han noe å skjule?
Livet på landet ble helt annerledes enn Charlie hadde tenkt og julen ble mye bedre enn sitt rykte.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg