Katie Fforde, En sommer ved havet

Katie Fforde, En sommer ved havet

Dette er lett sommerunderholdning, veldig feelgood. Det er lett, forutsigbart, romantisk,og en bok til bare kos og avslapping. Det er nok en bok veldig mange vil like, de som er glad i denne type bøker.

Ikke en bok man kaster seg over hvis man ikke liker feelgood. For meg ble den litt i letteste laget, da jeg liker litt mer alvor, men jeg er sikker på at mange vil kose seg med denne. Jeg likte best første halvdel av boken, da koste jeg meg veldig, men så ble det litt flatet ut på slutten, da jeg ikke er så innmari romantisk av meg. For romantiske sjeler, tipp topp.

 

Men det var et par ting jeg googlet, som jeg ville se nærmere på og det var fair isle strikk. Det har jeg ikke hørt om før, så det var spennende å lese om.

http://vibbedille.blogspot.com/2016/05/fair-isle-en-drm-strikke-masse-gratis.html

Fair isle strikk

Sitat fra bloggen Vibbedille

Visste du at Fair Isle er ei bittelita skotsk øy mellom Shetland og Orknøyane? Øya er ikkje størrre enn 4,8 km lang og 2,4 km bred og det er KUN 70 innbyggere! Fair Isle er kjent for Strikkegenserene  som lages på øya og dette er en viktig inntekskilde for kvinnene
Det å strikke en Fair Isle genseren er en nøysom drøm!
Det er rene kunsten med mange smådrypp av farger i tette
blanda mønster.

https://www.mativentrillon.co.uk

 

Det andre var at de spiste tablet. Det var ikke oversatt så jeg jeg søkte det opp. Det er sukker og smør og kondensert melk som er kokt, gjerne smaksatt med whiskey aller vanilje

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tablet_(confectionery)

En sommer ved havet, Katie Fforde.
Bilde og tekst under bildet er hentet fra bastion forlag og boken er et leseeksemplar.
Emily er fornøyd med livet. Hun har en jobb som jordmor, som hun elsker. Hun nyter single-tilværelsen, men hun føler likevel også at det er på tide med en forandring, og kanskje et drag av sjøluft?
Så da hennes beste venninne Rebecca spør om hun vil tilbringe sommeren som kokk på en båt ved kysten av Skottland, griper Emily sjansen.
Men hun får knapt nok satt sjøbein før livet ombord blir mer komplisert enn hun hadde kunnet ane …
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg

Follow