Kaster du fiskekraften?

 

Jeg hadde røkt torsk til middag her forleden.

Da tar jeg vare  på kraften fisken er kokt i og eventuell rester av saus og fisk.

Nå har ikke jeg rester av fisk, for vi spiste opp alt.

Jeg hadde kraft, litt saus og to små poteter.

 

Fra fryseren hentet jeg to biter torsk.

Jeg surret to gulrøtter og to vårløk.

Strødde på mel og spedde med fiskekraften og sausen.

Litt ekstra fløte og vann så det ble suppe.

Fisken i biter får trekke litt.

Poteter og en halv avocado i biter får være med.

Med andre ord, ta det du har for hånden som du vil bruke opp.

Nam, fiskesuppe på 10 minutt.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg