John Strelecky, Kafèen ved verdens ende, En fortelling om meningen med livet

John Strelecky, Kafèen ved verdens ende, En fortelling om meningen med livet

Leseeksemplar fra Risk forlag.

Ja, dette er en liten bok, 123 sider og mange avsnitt, men koselig lesestoff.

Det handler rett og slett om å ta et blikk på livet sitt og analysere litt om hvor mye tid vi bruker på ting som ikke gjør oss lykkelige. Hvordan kan vi prioritere på bruke mer tid på det vi gjerne vil gjøre mer av, istedetfor å gå rundt bare og snakke om det og vente på at dagen skal komme.

Begynne i det små med små forandringer. Og det jeg kan skrive under på er at når du begynner å følge hjertet ditt, så skjer det mirakler. Når du har fokus på det du ønsker fremfor det du mangler. Da legger plutselig ting seg til rette for deg og på måter du ikke har kunne forestilt deg. Det er noen ganger jeg blir helt forundret, på en god måte ja.

Har hatt flere slike episoder bare nå etter nyttår, der ting løser seg på måter jeg ikke har forutsett etter at jeg begynte å fokusere på hva jeg ønsket fremfor det jeg ikke fikk til.

 

 

Omtale fra forlaget

En internasjonal bestselger – over 2 millioner solgte. Et møte på en kafé langt ute i ingenmannsland, blir vendepunktet for John, som er konstant stresset. Han har mistet kursen, både i livet og på reisen han er på, og skal egentlig bare ta en kort pause før han fortsetter videre. Det er da han oppdager tre spørsmål på menyen:

Hvorfor er du her?
Frykter du døden?
Er du fornøyd med livet ditt?

Disse spørsmålene kaster John ut på en utrolig indre reise. Den tar han med til både styrerom i reklamens mektige verden, og til kysten av Hawaii. På veien oppdager han en ny måte å se seg selv og livet sitt på, og han skjønner hvor mye man kan lære av en grønn havskilpadde.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg