Vektnedgang er bare en bieffekt, selv om det er kjærkomment.
Å være for tung, er ikke bra og jeg har hatt vansker med å gå ned, fordi jeg har for mye insulin.
I tillegg lavt stoffskifte som gjør at stressmestringen er dårlig.
Stoffskiftemedisiner erstatter ikke stressmestringen.
Høyt stress i kroppen, trigger insulinproduksjon, som igjen øker fettlagring.
Derfor legger man på seg selv om man spiser forholdsvis sunt.
Jeg reagerer på sikt på mange medisiner så å begynne på slankesprøyter, har jeg ikke lyst til.
Slutter man med de, kommer man tilbake til start og da er jeg like langt.
For mange fungerer sprøytene ypperlig, men jeg vil heller prøve dette, selv om også dette er en belastning for kroppen.
Nå er jeg på runde 19, dag 3 av 5.
Jeg så i dag at Inge Lindseth, legen som har vært med å utvikle denne dietten, kommer med ny bok med flere menyer, neste år.
De må jeg teste, men enn så lenge lager jeg mine, litt mangelfulle menyer.
Jeg skulle hatt mer kunnskap om hvordan dette sammen disse dagene for jeg kunne hatt mer kalorier enn det jeg får til.
Nå lager jeg meny på formiddagen.
Da har jeg noe å tusle med, mens jeg venter på mat.
Jeg har jo all verdens tid å ta av, stort sett.
Jeg innfører nå litt ost og litt rømme og håper at det ikke blir helt feil.
Jeg bruker kostholdsplanleggeren for å komponere rettene.
Etter det jeg forstår kunne jeg i går hatt 200 mer kalorier og noe mer fett.
Samtidig skal protein ligge på ca 9.
Hvis noen kan lære meg mer om dette, ville jeg blitt glad.
Disse app-ene som florerer, er mest opptatt av hvor mye kalorier det er.
Sånn så da gårsdagen ut.
Jeg lurer også på om jeg burde hatt litt fett sammen med frukta.
Jeg mangler kunnskap om sammensetningen rett og slett.
Det er mye frukt i menyene i boka og jeg har egentlig lært at frukt bør jeg ikke ha mye av, for det er mye karbohydrater i det.
Kanskje skulle jeg prøve å erstatte de med grønnsaker istedenfor.
Når man skal ha 20,30,40 gram, blir det mye rester.
De oppbevarer jeg i zip-poser.
Gubben lever på rester.
Her er det gnocchi med svinekjøtt og kylling og så koker jeg noen nudler i sausen.
Selv så jeg MasterChef og sultet 😂😂😂
Sjokoladekongle
Mens jeg spiste middagen min.
2 skiver aubergine og 4 skiver squash, ble stekt i airfryer.
Tomat, hvitløk, vårløk, chili, fikk surre litt i olje.
Så la jeg det lagvis i airfryer med 15 gr raspet ost.
Det ble ganske digg.
Skal gjentas i dag.
I dag har jeg skrevet omtale.
Ruth Kvarnström-Jones, Venninnene på Nordiska kompaniet
Jeg har hatt energirens på et hus og området rundt.
Der fikk jeg opp mye jeg er spent på om det stemmer.
Noe av det har jeg allerede fått bekreftet, det er gøy.
I dag snudde hun rævva til meg.
Hun maser og maser, jeg følger henne til matskålene, hun spiser to biter og kommer tilbake.
Så lagde jeg dagens meny, litt lik gårsdagens.
Jeg leter etter den beste kombinasjonen og det har jeg enda ikke funnet.
Smoothien i dag ble for søt.
Bestandig noe å endre på.
Men sånn, da mangler bare å skjære opp aubergine, salt den så den er klar for steking, men det må vente til det nærmer seg.
I morgen tror jeg det blir bananpletter og grønnsakssuppe.
Nå skal jeg se MasterChef, spise salaten min og deretter lese ut denne krimboka.
Den liker jeg.
I dag