Det er bare helt utrolig hvordan jeg får ordnet meg til det beste.
Vi fikk feire jul på Bjorli hos venner.
Turen dit opp var jo nesten en gavepakke det også.
Vakkert innpakkede fjell i et dryss av hvit snø
Gubben og jeg fikk en julaften med den beste servering på alle vis.
Vi vurderer om vi skal booke oss inn her hver jul.
Men vi har hørt rykter om at det ikke er helt enkelt å få rom i herberge her julaften.
Det er kun for spesielt utvalgte.
Utrolig hyggelig vertskap.
Velkomsthilsen på senga.
Det er jo nesten som å være på cruise.
Sprudlende som aperitiff, etter en nydelig lunsj med rekecabaret og hvitvin.
Mens vi ventet på pinnekjøttet.
Og ventet
Og ventet.
Ja det var ikke kokken sin skyld.
https://beritnordstrand.no/artikler/pinnekjøtt-sousvide-med-kålrotstappe
Berit Nordstrand får skylden for forsinkelsen.
Kokken og jeg hadde nemlig sett hos Nordstrand at pinnekjøttet skulle bli aldeles nydelig hvis vi vakuumerte og brukte sous vide.
Det måtte jo prøves.
Nordtrand sa 3,5 – 5 timer.
Vi valgte litt høyere temperatur, 60 grader.
Men tror dere det var ferdig.
Så langt der i fra.
Så det ble en sen middag.
Men slikt tar ikke vi så tungt.
Vi fleipet med at venter vi til nyttårsaften, ja da blir det nok mat.
Hyacinth hadde jo vansker med å vente for etter et par slike sprudlende, ville jo hun åpne pakker.
Men hun ble grundig nedstemt.
Først måtte vi spise middag ja.
Hun fikk ikke en prøvepakke en gang.
Middagen var kjempe kjempe god.
Faktisk helt perfekt og vi var så sultne at vi glemte å ta bilder
Frokosten i dag derimot, ble det bilde av.
Nok en gang fantastisk godt.
Nå har Hyacinth seget ned i godstolen hjemme igjen.
Hun lurer egentlig på hvem hun som skal servere henne i dag.
Hun må nok trå til selv.
Hun kan ikke bli like mye bortskjemt hver dag.
En av julegavene skal dere få bli med på etterhvert.
Vi fikk gavekort hos Arne Brimi.
Det gleder vi oss til
I dag
så kjekt ,høres ut som en helt perfekt julekveld og det gavekortet der ,ja det hadde jeg også gledet meg til ,kan velge selv da når dere vil bruke det ?
Ja det kan vi men det er visst ganske fullt der så det blir nok en stund til 🙂