Celebrity Edge, Australia, Jan 24, dag 14


Lenge har vi ventet på denne turen.

Sydney med operahuset og harbor bridge er ikoniske landemerker.

To ganger har vi fått nyte utseilingen fra denne nydelige byen.

 

 

Jeg er svært glad jeg bestemte at vi skulle ha to netter her før turen og bestilte omvisning i operahuset.

For når vi skulle bytte cruise, valgte vi å bli fulgt i land og så tilbake på skipet på enklest mulig måte.

Hvis vi hadde ruslet i land, var vi redd det ble mye kø og kaos for å komme inn igjen.

Og utsikten hadde vi jo.

 

Nå er det slutt på Rocky sjø, ihvertfall så langt og varmt.

I går kveld mange og 30 i skyggen, men en fin bris.

 

 

Vi vinker farvel for siste gang. Neste gang kommer vi til land og drar hjem.

 

 

Det er et annet klientell som er med nå.

De er mer ute og det er jo logisk for nå er vi i varmen.

 

Når vi snudde i går, gikk vi sidelengs ut før skipet snudde rundt. Jaggu kom vi nære brua.

 

 

 

 

Da dro vi. Losbåten følger oss ut.

 

 

Og sunsetbar skiftet farge. Vet ikke om jeg er så overbegeistret. Når jeg sitter ute er jeg ikke glad i glorete farger.

Det var rosa i solariumsbassenget i går kveld.

I går kveld ble det en baileyskaffe.

Det var Jessica Jane igjen i teateret i går og vi gadd ikke.

I kveld er det colors of life igjen. Det så jo vi for et par dager siden.

Det blir litt repriser når man tar to cruise etterhverandre.

Jeg har et show igjen som jeg ikke fikk sett for jeg var så dårlig den kvelden, så gleder meg til det.

 

Frokost. Omelett med skinke og tomat og ost.

Første gang det var fullt ute ved frokosten. Stort sett har vi vært der nesten alene.

 

 

Vi koste oss med å lese. Gubben tok en trimrunde rundt gå/løpebanen. 400 meter. Blir en runde til i morgen sier han. Det er veldig mange som er ute og går.

 

 

Vi ble ikke med på dansen, men det så gøy ut.

 

 

I dag ble det en enkel lunsj. Jumboreker og broccolisuppe.

Jeg holder fortsatt på med opplæring i varmt vann med smak og har enda ikke helt forstått hva som er så topp.

Bringebær i dag.

I dag ble det lam til middag for meg. Til dessert en tulipan med sitronkrem .

Det blir en rolig kveld uten silent disco.

Vil du på cruise, får du hjelp hos Tove Nord:

https://www.cruise-travel.no/contact

 

4 kommentarer

Siste innlegg