Butterdeigsruller med røykalaks

 

Jeg har før lagd slike butterdeigsruller med Chorizo og med spekeskinke.

Vi planlegger nå en fisk og skalldyrsaften.

Vi er ni personer og vi har med litt mat hver.

Jeg ville derfor teste ut disse rullene med røykalaks.

Det ble veldig godt og veldig lettvint.

Tilberedning 20 min, steking 20 min.

 

Ingredienser:

1\2 pk butterdeig, en bit røykalaks, rødløk, paprika, persille, kapers, Snøfrisk, dill

Til oss to brukte jeg 3 butterdeigsplater.

De må Tine ca 10 min før du får kjevlet de.

Mens de tiner, forbereder du fyllet.

Skjær røykalaks i tynne skiver, kutt løk og paprika og persille.

Når deigen er klar for kjevling, legger du tre plater etter hverandre og kjevler de til en leiv.

Smør med geitost og legg på fyllet.

Salt og pepper.

Du kan jo bruke den osten og grønnsakene du liker.

 

Jeg kjevlet ut på et bakepapir for da brukte jeg papiret for å rulle sammen.

 

Deles i skiver, settes i ovn ca 15~20 min, 200 grader

Mens rullene stekes, lagde jeg en frisk salat.

 

 

Vi spiste opp alle, men de er helt sikkert gode kalde også.

Det var ihvertfall vellykket så da skal de lages flere ganger.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg