Jeg har før lagd slike butterdeigsruller med Chorizo og med spekeskinke.
Vi planlegger nå en fisk og skalldyrsaften.
Vi er ni personer og vi har med litt mat hver.
Jeg ville derfor teste ut disse rullene med røykalaks.
Det ble veldig godt og veldig lettvint.
Tilberedning 20 min, steking 20 min.
Ingredienser:
1\2 pk butterdeig, en bit røykalaks, rødløk, paprika, persille, kapers, Snøfrisk, dill
Til oss to brukte jeg 3 butterdeigsplater.
De må Tine ca 10 min før du får kjevlet de.
Mens de tiner, forbereder du fyllet.
Skjær røykalaks i tynne skiver, kutt løk og paprika og persille.
Når deigen er klar for kjevling, legger du tre plater etter hverandre og kjevler de til en leiv.
Smør med geitost og legg på fyllet.
Salt og pepper.
Du kan jo bruke den osten og grønnsakene du liker.
Jeg kjevlet ut på et bakepapir for da brukte jeg papiret for å rulle sammen.
Deles i skiver, settes i ovn ca 15~20 min, 200 grader
Mens rullene stekes, lagde jeg en frisk salat.
Vi spiste opp alle, men de er helt sikkert gode kalde også.
Det var ihvertfall vellykket så da skal de lages flere ganger.
Nam, nam :p Dette så kjempegodt ut 😊
Ønsker deg en kjempefin torsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Ja var godt. Ha en fin kveld 🙂